Fenerbahçe Doğuş Seride 2-0 Peşinde!

Fenerbahçe Doğuş, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ikinci karşılaşmasında bu akşam İspanya'nın Baskonia takımını konuk edecek.

20.04.2018-13:25 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-13:22) Fenerbahçe Doğuş Seride 2-0 Peşinde!

THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe Doğuş bu akşam İspanya temsilcisi Baskonia’yı ağırlayacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak serinin ikinci maçı saat 20.45'te başlayacak.

THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisinin ilk karşılaşmasında kendi evinde konuk ettiği Baskonia’yı 82-73 yenmeyi başaran Fenerbahçe Doğuş bu karşılaşmadan da galip ayrılarak seriyi 2-0’a taşımak istiyor. Bu karşılaşmayı da kazanarak İspanya deplasmanına rahat bir konumda çıkmak isteyen sarı lacivetli ekipte ilk hedef Dörtlü Final’e kalmak.

Seride üç galibiyet elde eden taraf 18-20 Mayıs'ta Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da gerçekleşecek Dörtlü Final'e yükselecek.

Serinin üçüncü karşılaşması, 24 Nisan Salı günü İspanya'da oynanacak.

Fenerbahçe Doğuş, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisi ilk maçında Baskonia'yı 82-73 mağlup ederek seride 1-0 öne geçmişti. Sarı lacivertli ekipte Kostas Sloukas double-double yaparak maçın yıldızı olmuş ve Fenerbahçe Doğuş koç Zeljko Obradovic idaresinde oynadığı 4. play-off serisi ilk maçından da galibiyetle ayrılmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal