Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Koronavirüs Salgınına Yakalandı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un, Koronavirüs test sonucnunun pozitif çıktığı aktarıldı.

03.01.2022-10:49 - (Son Güncelleme: 03.01.2022-10:49) Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Koronavirüs Salgınına Yakalandı!

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan, Fenerbahçe'yi ve taraftarları sarsan haber geldi. Son gelen bilgilere göre Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un yeni tip koronavirüs terstinin sonucunun pozitif çıktığı belirtildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile ilgili Fenerbahçe kulübünden resmi açıklama geldi.


KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Sarı lacivertli takımdan yapılan açıklamada, 'Başkanımız Ali Koç'un Kovid-19 testi pozitif sonuç vermiştir. Başkanımızın genel sağlık durumu iyi olup; izolasyon ve tedavi süreçlerine evinde devam edilmektedir.' ifadelerine yer verildi.

BAŞKANDAN GELEN HABER BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınına yakalanması gerek spor dünyasında gerek ülke medyasında büyük yankı uyadırdı. Fenerbahçe'den yapılan açıklama gerek Fenerbahçeli taraftarları gerek diğer futbolseverleri de endişelendirdi. Fenerbahçe başkanına diğer takımların taraftarlarından ve başkanlarından yoğun bir şekilde geçmiş olsun mesajları geldi. Sarı lacivertlilerin başkanının durumu büyük bir merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal