Trabzonspor'un Yıldızı Anastasios Bakasetas'tan Şampiyonluk Sözleri

Trabzonspor'un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas, Spor Toto Süper Lig'e verilen devre arasında ülkesinde verdiği röportajla gündem oldu.

03.01.2022-09:59 - (Son Güncelleme: 03.01.2022-09:59)

Spor Toto Süper Lig'de uzunca bir süredir rakipleriyle olan puan farkını açarak liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor, lige verilen devre arasına da lider olarak girmeyi başardı.

TOPLAMDA 15 GOLE DOĞRUDAN KATKI SAĞLADI

28 yaşındaki Yunan oyuncu Anastasios Bakasetas bu sezon Trabzonspor'un mükemmel performansında büyük bir katkı sağlarken çıktığı 21 karşılaşmada toplamda 7 gol ve 8 asistlik bir katkıyla oynamıştı.

Anastasios Bakasetas

TARAFTARLARIN SEVGİLİSİ HALİNE GELDİ

Trabzonspor'a 2020-2021 sezonunda Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'dan 3 milyon euroluk bonservis ücreti ile transfer olan Anastasios Bakasetas geldiği günden bu yana taraftarların sevgilisi haline gelmişti.

ŞAMPİYONLUK HAKKINDA SÖYLEDİKLERİ...

Anastasios Bakasetas, Spor Toto Süper Lig'e verilen devre arasında ülkesi Yunanistan'da basın mensuplarına Trabzonspor'un şampiyonluk yarışı ile ilgili olarak çok konuşulacak sözler söyledi.

Trabzonspor'un yıldızı Anastasios Bakasetas, Yunan basınına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Türkiye'de iyi zamanlarda olduğu gibi kötü zamanlarda da destek, sevgi ve saygı gördüm. Harika duygular. Tek isteğim Trabzonspor'la şampiyonluk kazanmak. Trabzonspor'un mutlu olması. Bence bu yıl şampiyon olmamız için her şey mümkün. Lige çok iyi başladık ve maçlarda büyük bir istikrar ortaya koyduk. Bu iki unsur bize çok büyük bir avantaj sağladı. ' ifadelerini kullanarak şampiyonluk konusuna ne kadar önem vermiş olduğunu açıkça belirtmiş oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal