Yılmaz Vural Bir Kez Daha Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a Seslendi!

Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, bir süredir teknik direktör arayışında olan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'a bir kez daha seslendi.

03.01.2022-09:29 - (Son Güncelleme: 03.01.2022-09:37)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın görevden ayrılmasıyla birlikte boşalan teknik direktörlük koltuğu halen doldurulamadı.

KANARYA TEKNİK ADAMINI BULAMADI

Fenerbahçe'de teknik direktörlük için bir çok isim konuşulurken bu isimler arasından en çok dikkat çekeni ise haftalardır göreve talip olduğunu söyleyen Yılmaz Vural oldu.

Ali Koç

YILMAZ VURAL GÖREVE BİR KEZ DAHA TALİP OLDU

Habertürk TV'de Kibra Par'ın sunmuş olduğu Açık ve Net programının konuğu olan tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, katıldığı bu programda da bir kez daha Fenerbahçe teknik direktörlüğüne talip oldu ve Başkan Ali Koç'a seslendi.

Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, katıldığı televizyon programında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' O gerginlikte (Fenerbahçe teknik direktörlüğü), herkesin yapabileceği bir şey değil. Dolayısıyla herkes üzülüyor. Başkanı da oyuncusu da üzülüyor. Çocuklar neredeyse yürüyemeyecek hale geliyor. Hakikaten bunları aşabilmek kolay değil. Bunları Yılmaz Vural aşar. Yanlış yapmazsın Ali Başkan'ım. Türkiye'de bir işe bu kadar talip bir adam gördün mü? Ben bunu yaparım diyen? Varsayalım adam senin lafına uydu geldi, ondan sonra yapamazsan ne hale düşeceğini biliyor musun? Olmaktan daha beter hale düşersin. Bizde o cesaret var Allah'a şükür. Kendime, bilgime liderliğime güveniyorum. Bu işi yaparım diyorum, Yaptık kardeşim her yerde yaptık. Şampiyonluk istemiyorlardı, oradan küme düşme diyorlardı. ' ifadelerini kullanarak Fenerbahçe teknik direktörlüğü için bir kez daha Başkan Ali Koç'a seslendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal