Antalyaspor'da Nuri Şahin Beşiktaş İle Oynayacakları Süper Kupa Maçı Öncesi Konuştu!

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Katar'da Beşiktaş ile oynayacakları Süper Kupa finali öncesinde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

02.01.2022-16:08 - (Son Güncelleme: 02.01.2022-16:18)
Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonun şampiyonu Beşiktaş ile Türkiye Kupası finalisti Antalyaspor arasında Katar'da oynanacak olan Süper Kupa finali öncesinde Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin açıklamalarda bulundu.

NURİ ŞAHİN'DEN KUPA FİNALİ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Beşiktaş ile oynayacakları Süper Kupa finali öncesinde düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN BERİ...

Gayet pozitif geçen bir 2.5 ay oldu. 1-2 puan daha fazla alabilirdik. 1-2 maç hariç sahada görmek istediklerimizi gördük. Oyuncuların performansları gayet iyi. Formsuz olanlar var yavaş yavaş form kazanmaya başladı. Yeni sitemde zorlananlar oldu. Bunlar gayet normal. İşin ciddiyetinde olan bir takıma sahibiz.

TRANSFER YASAĞININ KALKMASI DURUMUNDA

Transfer engeli var. Kalkarsa biz de takviye yapmak istiyoruz. Kulübü zora sokmayacak şekilde kaliteli futbolcularla kadroumuzu güçlendirmek istiyoruz. Her kulübün istediği gibi bizim de takviye yapmak istediğimiz bölgeler var. Takıma ilk 11 ya da yedek olarak bakmıyorum. Transfer yapmak için transfer yapmak istemiyorum. Gelecek olan oyuncunun her şeyden önce iyi bir insan olması lazım. Bize bir şeyler katması lazım. Görüştüğümüz baktığımız, oyuncular var. Aramızdan ayrılacak olan olabilir.

TAKIMIMDA POZİTİF FUTBOL GÖRÜYORUM

Yedek kalan oyuncularımızın spora katkısı daha fazla olması lazım. Kasımpaşa maçı benim en çok üzüldüğüm maç oldu. Bu maçı da alsaydık hedeflediğimiz bir noktaya ulaşacaktık. Ben takımda pozitif futbol görüyorum. Tabi ki de yeneceğiz, yenileceğiz. Benim için oyun önemli. Her maçta takımdan aynı performansı almak çok zor. Ben Sivas maçını hatırlıyorum. Bazı maçlarda yorgun düşüyorsun. Kasımpaşa maçında takımda zihinsel bir yorgunluk hissettim.
Nuri Şahin Antalyaspor Süper Kupa

ACI ÇEKEREK HATALARIMIZI ÖĞRENECEĞİZ

Kazanan bir takım olmak istiyoruz. Ligde rahat konumda olmak istiyoruz. Süper ve Türkiye Kupası var. Bu oynadığımız iki kupada benim için çok önemli. Ben her zaman niyete ve oyuna bakıyorum. Oyun iyi olduğu zaman puanlar gelecek. Oyunun üzerine biraz daha koymamız lazım. Transferler ile bunu hızlandırabiliriz. Konya maçında geriye yaslandığımızı düşünmüyorum. Hafta içerisinde çok çalışamamıştık. İdmanda çok fazla oyun çalışmadık. Bu bizi çok az geriye yaslandırdı. Son dakika golü yemeyeceksin. Bunu ben takımada söyledim. Acı çekerek bazı şeyleri öğreneceksin. Biz de bunu yaşıyoruz. Bunun üzerine de çalışıyoruz. Tüm hataları gidermemiz lazım. Acı çekerek öğreneceğiz. Kasımpaşa maçında takımdan çok kendime daha çok kızdım. Bahadır’ı daha erken alabilirdik.

CAMİAMIZ RAHAT OLSUN

Zamana oynamak çok saçma bir şey. Maçı 90+7 getirme. 90+3’te bitsin. Net oyun dakikamızı oynasak maçı bitirirsin. Galatasaray maçında yediğimiz gol çok tecrübesizlik. Bunları oyuncularım ile de konuşuyorum. Üzerine çalışıyoruz. Bizim son dakikalarda yediğimiz gollerde de var attığımız goller de var. Oyuncular çok fazla dinlemedi. 3 gün izin verebildim. Bu bizim için dezavantaj olacak. Bir şans da olabilir. Çok güzel bir maç bizi bekliyor. Oyuncuların hepsi hazır. Tek maçta kupa kazanılacak olması motivasyon olarak yeterlidir. Tek maçlık bir şans. Kupayı almayı çok istiyoruz. Favori tabi ki de Beşiktaş, biz de hazırız. Camiamız rahat olsun. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Taraftarımızın kupayı ne kadar çok istediğini biliyoruz. Genç yaşta ilk finalime çıkacağım. Camiamızın sevinci benim sevincimdir. Oyuncularım ile sahada yaşayacağımız sevinç beni mutlu eder. Ben sevince ortak olma adayıyım. Allah nasip eder de kupa gelirse çok güzel olur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal