Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş Gelen Tepkilerin Ardından Konuştu

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncularından Mert Hakan Yandaş, son haftalarda aldıkları kötü sonuçların ardından taraftarların gösterdiği tepkiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

02.01.2022-12:03 - (Son Güncelleme: 02.01.2022-12:03)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de haftalardır alınan kötü sonuçların ardından kulüpteki kara bulutlar bir türlü dağılmadı. Alınan kötü sonuçların ardından Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira ile yollar ayrılmış ve henüz takım yeni bir teknik direktörle anlaşmamıştı.

Mert Hakan Yandaş Tepki

MERT HAKAN YANDAŞ'TAN AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe'de taraftarların alınan kötü sonuçların ardından sürekli olarak tribünlerde tepki göstermesinin ardından tepki gösterilen isimlerden biri olan Mert Hakan Yandaş sarı lacivertli taraftarların gösterdiği tepki ile ilgili olarak ;

' Benim ve takımım için şanssız bir dönem yaşadık. Sakatlıklar nedeniyle bir türlü form tutamadim, kendime gelemedim. Ummadığımız kötü sonuçlar, takım arkadaşlarım gibi benim de moralimi ve motivasyonumu olumsuz etkiledi. Yeni yılla birlikte yeni bir sayfa açacağız. Fenerbahçe gibi bir takım asla pes etmez. Doğal karşılıyorum ancak bu durum beni daha da hırslandırdı. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal