Galatasaraylı Fernando Muslera'dan Ayrılık Açıklaması!

Galatasaray'da uzunca bir süredir forma giyen Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, yaşadığı uzun süreli sakatlığın ardından sarı kırmızılı kulüpteki geleceği ile ilgili olarak çok kritik bir açıklamada bulundu.

02.01.2022-11:23 - (Son Güncelleme: 02.01.2022-11:23)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da hem lig hem Türkiye Kupası'nda haftalardır kötü gidişat son sürat devam ederken sarı kırmızılılar son olarak TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'a kendi sahasında penaltılarda mağlup olarak kupaya veda etmişti.

SARI KIRMIZILILARDA HAREKETLİ SAATLER

Galatasaray'da Süper Lig'e verilen devre arasında başlayacak olan ara transfer döneminin açılmasına kısa bir süre kalmışken transferde beklenmedik gelişmeler yaşanıyor.

SÖZLEŞMESİNİN FESHEDİLECEĞİ KONUŞULUYOR

Bir süredir sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalan kaptan Fernando Muslera'nın sezonu kapatması nedeniyle geçtiğimiz günlerde sarı kırmızılı kulüp ile sözleşmesi feshedileceği ve yeni bir yabancı kaleci transferi yapılacağı yönünde haberler ortaya çıkmaya başlamıştı.

Fernando Muslera Sakatlık

SİVASSPOR MAÇINDA SAKATLANMIŞTI

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz haftalarda oynanan Sivasspor karşılaşmasında kendi takım arkadaşı Christian Luyindama ile çarpışan Galatasaray kaptanı Fernando Muslera, geçirdiği sakatlık nedeniyle en az 3-4 ay formasına kavuşamayacak.

KAPTAN AÇIKLAMA YAPTI

Fernando Muslera, Galatasaray ile olan sözleşmesinin sakatlığı nedeniyle feshedileceği yönünde çıkan haberler ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden sürpriz bir açıklamada bulundu.

Sarı kırmızılı kulübün kaptanı Fernando Muslera, yapmış olduğu ayrılık açıklamasında ;

' 2024'e kadar kalmak için çok güzel bir ülke. Kim bilir belki daha fazla… ' ifadelerini kullanarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal