Galatasaray'da Burak Elmas İle Fatih Terim Arasında Transfer Görüşmesi!

Galatasaray'da Fatih Terim ile Burak Elmas arasında gerçekleştirilen transferlere yönelik toplantının ayrıntıları ortaya çıktı.

01.01.2022-16:22 - (Son Güncelleme: 01.01.2022-16:33)

Süper Lig devlerinden Galatasaray camiasında hareketli saatler yaşanıyor. Galatasaray'da Burak Elmas ile Fatih Terim'in önemli bir toplantı gerçekleştirdiği öğrenildi. Sarı kırmızılılarda takımın teknik direktörü Fatih Terim ile başkan Burak Elmas arasında kritik zirve gerçekleşti. Yapılan görüşme ile ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı.


BAŞKAN UYARDI

Galatasaray başkanı Burak Elmas'ın, Fatih Terim ile yaptığı görüşmede transferler ve maddiyat hakkında detaylıca yaptığı toplantının ayrıntıları geldi. Burak Elmas'ın toplantıda, 'Önce kontenjan ve bütçeyi düşürmeliyiz' dediği ve futbolculara da aynı tutumu ortaya koyduğu belirtildi. Galatasaray'da futbol takımına yapılan ödemelerin gecikmesi son günlerde çok fazla konuşulan konulardan birisi oldu. Galatasaray başkanı Burak Elmas'ın iki hafta evvel futbolcularla antrenmanda bir araya geldiği ve mali tabloyu net bir şekilde açıklayıp ödemeler için kesin bir tarih verdiği aktarıldı.

BAŞKAN OLASI BİR PROBLEMİN ÖNÜNE GEÇTİ

Galatasaray başkanı Burak Elmas yaptığı toplantıda sarı kırmızılı futbolculara kasım ayı için hak edişlerinin Şubat 2022'de aralık ayı maaşlarının da Nisan 2022'de ödeyebileceklerini belirtti. Futbol takımında bizzat Başkan Burak Elmas'ın açıkladığı bu ödeme takvimini kabul ettiği öğrenildi. Pek çok mali sorunla baş etmek zorunda kalan Burak Elmas, bu yaklaşımı ve bizzat futbolcularla kendi görüşmesiyle olası büyük bir problemin önüne de geçmiş oldu. Diğer taraftan geçtiğimiz zaman içinde futbolculara geçmiş dönem alacakları için bir kısım ödemelerde bulunulduğu belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal