Fatih Terim’den Feghouli Kararı!

Bir ay önce Belhanda ve Babel’le beraber ismi satış listesine geçen Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli Galatasaray’da devam ediyor.

20.08.2020-10:57 - (Son Güncelleme: 20.08.2020-10:55) Fatih Terim’den Feghouli Kararı!

Galatasaray'dan kritik Feghouli kararı! Belhanda ve Babel'in tersine 1 değil 2 sene daha kontratı olan 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, sahaya çıkmadan 7.7 milyon Euro alabilirdi. Bu durumun bilincinde olan teknik ekip gelecek sezon planlarına ''Feghouli'yi kazanalım'' düşüncesiyle başladı.

Maaşında indirim bekleniyor...

Ücretini 3.3 milyon Euro bandına çekmesi istenen Feghouli'nin bu maddi fedakârlığı karşılıksız bırakmayacak. Arda Turan'ın ilk 11'de olmadığı karşılaşmalarda yıldız futbolcu pazubandı takacak. Kaptanlık sorumluluğu Feghouli’ye motive sağlayacak.

ARDA TURAN’DAN DESTEK GELDİ

Fatih Terim'e Feghouli hususunda en büyük destek Arda Turan'dan geldi. Arda, İspanya'dan tanıdığı ve 'Süper Lig'in en kaliteli oyuncusu' dediği Feghouli ile antrenmanlarda özel olarak ilgilendi.

DAYANIKLILIK LİSTESİNDE İLK 3’TE

Cezayirli futbolcu dayanıklılık testinde ilk 3'e girerek gelecek sezona çok iyi hazırlandığını gösterdi.

İNDİRİME OLUMLU CEVAP VERDİ

Katar ve İtalya'dan kendisi ile ilgilenen takımlara 'Galatasaray'da kalacağım' mesajını gönderen deneyimli oyuncu, indirim beklentisinde olan sarı-kırmızılı yönetime de olumlu yanıt verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal