Fatih Terim Kadrosunu Değiştiriyor!

Galatasaray'da Younes Belhanda'nın ayrılığının yankıları sürerken, tecrübeli teknik adam Fatih Terim takımını hafta sonu oynanacak olan Kayserispor deplasmanına konsantre etmeye çalışıyor.

11.03.2021-11:12 - (Son Güncelleme: 11.03.2021-11:12) Fatih Terim Kadrosunu Değiştiriyor!

Tecrübeli teknik adam Fatih Terim kritik deplasman öncesi 11'ni büyük ölçüde belirledi. Üst üste 2 maçta 5 puan kaybı yaşayan Galatasaray'da teknik adam Fatih Terim kaleyi Fernando Muslera'ya emanet edecek. Sol bekte Marcelo Saracchi, sağ bekte DeAndre Yedlin olacak. Sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemeyecek olan Ryan Donk yerine stoper ikilisi Marcao ve Luyindama'dan oluşacak.

Savunmanın önünde Taylan Antalyalı görev alacak. Fatih Terim'in orta sahada ise ufak değişikliğe gitmesi bekleniyor. Sol kanatta Henry Onyekuru, Sağ kanatta ise Ryan Babel' karşılaşmaya ilk 11'de başlayacak. Orta sahanın merkezinde geçen hafta şans bulamayan Emre Kılınç ve Gedson Fernandes görev alacak. Galatasaray gol yolunda ise cezası biten Mustafa Muhammed yer alacak.

Sakatlıktan dönen Radamel falcao'nun yedek başlaması bekleniyor. Demir Grup Sivasspor maçında takımının 2 golünü kaydeden Falcao, 4 ay sonra ilk 11'de başlamıştı. Fatih Terim maçın gidişatına göre çift forvete dönebileceği ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal