Falcao’dan Beklenen Açıklama Geldi!

Arap takımlarının peşinde olduğu Radamel Falcao, Galatasaray'dan gitmek istemediğini ve maaşında indirime hazır olduğunu açıkladı.

22.04.2020-10:51 - (Son Güncelleme: 22.04.2020-10:49) Falcao’dan Beklenen Açıklama Geldi!

Galatasaray'ın tecrübeli yıldızı Radamel Falcao, takımların kendisini transfer etmek istemesinin hoş olduğunu fakat İstanbul'da çok mutlu bir şekilde hayatını sürdürdüğünü ifade etti.

34 yaşındaki deneyimli forvet, taraftara olan borcunu ödemek istediğini belirterek gitmek gibi bir senaryonun olmadığını aktardı.

Falcao, bütün takımla birlikte ücretinde kesintiye gitmeye hazır olduğunu vurgularken, "Bu zor durumda herkes kulübünü düşünmeli. Biz de taşın altına elimizi koymalıyız. Burada mutluyum. Kaldırmamız gereken kupalar var" şeklinde konuştu.

ARAP YARIMADASINDAN TEKLİFLER VARDI

Galatasaray'da geçen yaz transfer sezonunun en fazla ses getiren transferi olan Falcao kulüpten gidiyor. Haberde Radamel Falcao ile Al Sadd, Al Nasr ve Al-Hilal'in ciddi şekilde istediği ve transfer için kısa zamanda Galatasaray'a teklif yapacağı iddia edildi.

Arap takımının Falcao'ya çok daha iyi bir ücret teklifi yapacağını, hatta Kolombiyalı yıldızın Galatasaray'dan aldığı ücretin iki katı bir teklif sunacağı da öne sürüldü.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal