Exxen üyelik paketleri ne kadar? Exxen hangi paket kaç lira? Exxen güncel fiyat listesi

Acun Ilıcalı’nın kurucusu ve sahibi olduğu dijital yayın platformu Exxen, kurulduğu günden bu yana ününü sürekli arttırdı. İnsanlar ise Exxen’e üye olmak için vermeleri gereken paket ücretlerini merak etmeye devam ediyor. Peki Exxen üyelik paketleri ne kadar? Exxen hangi paket kaç lira? İşte Exxen güncel fiyat listesi...

23.05.2022-17:53 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-17:53) Exxen üyelik paketleri ne kadar? Exxen hangi paket kaç lira? Exxen güncel fiyat listesi

Acun Ilıcalı tarafından 1 Ocak 2021 tarihinde kurulan Türk dijital yayın platformu Exxen, kurulduğu günden bu yana izleyenlerin beğenisini kazanmayı başardı. Sayısız dizi, film ve program içeriğinin dışında UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve daha nice spor karşılaşmasını platformuna taşıyan Exxen, her ne kadar Netflix, Disney Plus gibi platformların gerisinde gibi gözükse de Gibi, Vahşi Şeyler, Leyla ile Mecnun, Enes Batur’la Buluşma gibi yapımlarla başarılı olmasını bildi. 

Exxen üyelik paketleri ne kadar?

Exxen platformunda sayısızı dizi, film, program ve spor karşılaşmaları milyonlarca izleyenle bir araya geliyor. Amazon Prime, Netflix ve Disney Plus’ın aksine reklamlı paketleri de satışa sunan Exxen, uygun fiyatlı paketleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. İşte Exxen reklamlı paket ücretleri:

Reklamlı Exxen Üyelik – Aylık – 19.90 TL

Reklamlı Exxen Üyelik – Yıllık – 16,60 TL x 12 ay

Reklamsız Exxen Üyelik – Aylık – 29.90 TL

Reklamsız Exxen Üyelik – Yıllık – 24,90 TL x 12 ay

Reklamlı ExxenSpor Üyelik – Aylık – 49,80 TL

Reklamlı ExxenSpor Üyelik – Yıllık – 44,80 TL x 12 ay

Reklamsız ExxenSpor Üyelik – Aylık – 69,80 TL

Reklamsız ExxenSpor Üyelik – Yıllık – 54,80 TL x 12 ay

Exxen üyelik paketleri

Reklamlı paketlerin aylık ücretleri 19,90 TL olarak belirlenirken, yıllık olarak satın alımlarda ise bu miktar aylık 16,60 TL’ye denk geliyor. Reklamsız paketleri satın almak isteyen kullanıcıların ise aylık 29,90 TL ödemesi gerekirken, yıllık bazda ödemeleri gereken ücret aylık 24,90 TL’ye düşüyor.

Exxen’e nasıl abone olunur?

Exxen’e abone olmak isteyen kullanıcıların ilk olarak Exxen’in internet sitesine giriş yapması gerekiyor. Daha sonra çıkan ekrandaki ad, soyad ve e-posta adresi bölümlerinin doğru şekilde doldurulması ve ‘’Üye Ol’’ butonuna tıklanması gerekiyor. Sonrasında ise bir şifre oluşturulmalı, telefon numarası girilmeli ve ‘’Sözleşmeyi Kabul Ettim’’ butonu seçildikten sonra ‘’Devam’’ butonuna tıklanmalıdır.

Doğrulama işlemi için telefona veya e-mail adresine gelen kod girilmelidir. Fakat bu kısım zorunlu değildir. Sonraki ekranda çıkan paketlerden istenilen paket seçilmeli ve kart bilgilerinin girilmesiyle beraber ödeme işlemi tamamlanmalıdır. Exxen abonelik işlemleri böylelikle tamamlanmaktadır. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal