Esra Bilgiç yaz paylaşımıyla sosyal medyada ses getirdi! Esra Bilgiç'in güzelliği görenleri eritti

Diriliş Ertuğrul ve Ramo gibi yapımlarla dikkatleri üzerine çeken Esra Bilgiç yaz paylaşımıyla sosyal medyada ses getirdi. Esra Bilgiç’in güzelliği görenleri eritti.

27.05.2022-16:39 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-16:56) Esra Bilgiç yaz paylaşımıyla sosyal medyada ses getirdi! Esra Bilgiç'in güzelliği görenleri eritti

Daha önce yer aldığı Ramo ve Diriliş Ertuğrul dizileriyle şöhret basamaklarını büyük bir hızla tırmanan Esra Bilgiç, sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden birisi. Beğenilen oyunculuğunun dışında eşsiz güzelliğiyle de bir çok yüreğin tahtına oturan Esra Bilgiç’in yaz mevsimini müjdeleyen paylaşımları sosyal medyada ses getirdi. Güzeller güzeli oyuncunun fotoğrafları takipçilerin büyük beğenisini kazandı.

Esra Bilgiç'in güzelliği görenleri eritti

En son Kanunsuz Topraklar dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan, sonrasında ise Çağatay Ulusoy ile başka bir projeye giriş yapması gündeme gelen fakat bu projeye girmekten vazgeçen Esra Bilgiç, şimdilik dizi dünyasından uzakta tatil hayatına devam ediyor.

Esra Bilgiç

Güzelliğiyle oldukça konuşulan isimlerden birisi olan Esra Bilgiç’in sosyal medya hesabından paylaştığı yaz paylaşımı takipçilerinin yüreklerini eritti. Güneşlenirken bir kaç poz veren başarılı oyuncunun paylaşımlarının altına pek çok takipçinin ‘’Bu ne güzellik Esra Hanım maşallah diyelim de nazarlar değmesin" gibi yorumlar geldi. 

Esra Bilgiç

Esra Bilgiç’in özellikle Murat Yıldırım ile başrollerinde olduğu Ramo dizisi performansı çok beğenilmişti.v

Esra Bilgiç

Güzelliği ve kusursuz fiziğiyle kendine hayran bırakan Bilgiç'in karelerine beğeni ve yorum yağdı.


Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal