Eski Galatasaraylı yönetici Işın Çelebi, Başkan Burak Elmas'ı mali konular hakkında uyardı!

Eski Galatasaraylı yönetici Prof. Dr. Işın Çelebi, mevcut Galatasaray yönetiminin ibra edilmemesi nedeniyle yapılacak seçim öncesi harcama yapmamaları gerektiğini söyledi.

31.03.2022-16:02 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-16:06)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da haftalardır devam eden karmaşa gittikçe büyüyor. Son olarak gerçekleştirilen Genel Kurul'da mevcut Başkan Burak Elmas ve yönetiminin ibra edilmemesi nedeniyle sarı kırmızılı kulüp başkanlık seçimine gitme kararı almıştı.

Işın Çelebi'den açıklamalar

Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'a konuşan eski Galatasaraylı yönetici Işın Çelebi, Başkan Burak Elmas ve yönetimini hedef alarak yapılacak olan seçim öncesi mali konular ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda ;


' Geçici 1-2 aylık bütçe yapmalılar. Yapılan harcamalar kanun dışı olur. Bütçe olağanüstü genel kurulu mutlaka olmalı. Her şey dahil. Kendi bilgisi dışında bütçe harcaması yapması için yetki alması lazım. Yıllarca bütçe yönettim. Eğer geçmişle ilgili harcama yapıldıysa genel kurula onaylatması gerekir. Bütçe disiplini çok önemlidir. Seçim genel kurulunda da bu konu gündeme getirilebilir. Ertesi gün de. Bütçenin kabul edilmemesiyle gelecek yönetim de harcama yapamaz. Genel kurulun onayı lazım. 2022'nin ilk üç aylık harcamalar geçen yılın bütçe harcamasının ilk üç aydaki cari harcamaların enflasyon oranındaki artışı çerçevesinde yapılan harcamalar onaylanabilir. 2022 bütçesi ve yapılan harcamaların genel kurulda mutlaka onaylanması gerek. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal