Eski Galatasaraylı Rigobert Song'dan teknik direktörlük itirafı! Türkiye'ye geri dönebileceğini söyledi

Kamerun teknik direktörü eski Galatasaraylı Rigobert Song, yıllar sonra Galatasaray ile ilgili itiraflarda bulundu. Tüm hayatımı Cimbom'a verdiğini söyledi.

02.04.2022-13:53 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-13:53) Eski Galatasaraylı Rigobert Song'dan teknik direktörlük itirafı! Türkiye'ye geri dönebileceğini söyledi

2022 FIFA Dünya Kupası kura çekimlerinin ardından TRT Spor'a konuşan Kamerun teknik direktörü Rigobert Song, söylediği sözlerle dikkatleri üzerine çekti.

Kamerun ile harika bir başarıya imza atarak, Dünya Kupası biletini almayı başaran eski Galatasaraylı Rigobert Song, hem Galatasaray ile ilgili hem de Dünya Kupası hakkında açıklamalarda bulundu. Rigobert Song, yapmış olduğu açıklamalarda ;

rigobert song galatasaray

'Kolay bir turnuva olmayacak...'

Bu bir turnuva. Kolay olacağını söylemiyorum. Ancak o an geldiğinde kazanmak için gerekeni yapacağız ve çalışacağız. Çok iyi bir takımımız var. Fark yaratmaya çalışacağız. Brezilya da o grupta. Gerekeni yapıp ikinci tura kalmak istiyoruz.

'Hayatımı adadım belki teknik direktör olarak dönerim'

Cim Bom... Cim Bom'u seviyorum. 4 yıl orada oynadım. Tüm hayatımı onlara verdim. Onlar bana aynı şeyi verdiler. Çok mutluydum. Galatasaray ve Türkiye'de oynadığım için çok mutluydum. Galatasaray, Türkiye'deki ilk takımım. Onlarla her şey kazandım. Türkler bizim gibi. Trabzonspor'da iki yıl oynadım. Çok mutluydum. Türkiye'yi çok özlüyorum. Şu anda da mutluyum. Bana öğrettiğiniz şeyleri başkalarına öğretiyorum. Belki Türkiye'de daha sonra teknik direktör olarak dönerim. Kim bilir? Türkiye'yi çok seviyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal