Emre Demir Transferinde Resmi Açıklama Yapıldı!

Süper Lig'in en genç gol atan yıldızı Emre Demir'in Başakşehir'e transferi söylentilerine Kayserispor'dan son dakika açıklaması geldi.

02.05.2020-16:49 - (Son Güncelleme: 02.05.2020-16:48) Emre Demir Transferinde Resmi Açıklama Yapıldı!

Kayserispor'da top koşturan 16 yaşındaki genç oyuncu Emre Demir'in gelecek sezon Medipol Başakşehir’de oynamaya çok yakın olduğu futbol camiasında yüksek sesle söylenmeye başlanmıştı. Süper Lig'in en genç gol atan oyuncusu unvanını eline alan Emre'nin İstanbul kulübünü kendisi ile ilgilendiğini belirtmesinin sonrasında Kayserispor açıklama paylaştı.

Transfer dedikodularını yalanlayan Kayserispor Kulübü, resmi sitesinden paylaştığı açıklamada şu cümleler yer aldı:

"Bir süredir bazı medya organlarında futbolcumuz Emre Demir'in transferi ile alakalı çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Transfer çalışmalarında resmiyet kazanan tüm gelişmeleri resmi yayın organlarımızdan paylaşacağımızı hatırlatmak isteriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

'BAŞAKŞEHİR, EĞER BENİ TRANSFER ETMEK İSTİYORSA'

Kayserispor ile 31 Mayıs 2021 tarihine kadar kontratı olan genç yetenek, "Ben Kayserispor'da oynamaktan mutluyum ama elbette daha büyük hedeflerim var. Başakşehir, eğer beni transfer etmek istiyorsa elbette öncelikle kulübüm ile görüşüp anlaşmalı. Bu transfer gelişmesi ile ilgili benim bir yorum yapmam yanlış olur" şeklinde konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal