Emekliye geri ödemesiz 4 bin TL! 2022 Güncel emekli promosyonlarını bankalar duyurdu! TEB, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası promosyonlarını açıkladı

Emeklilerin maaşlarını taşımasıyla beraber aldıkları promosyon ücretleri bankalar tarafından verilmeye devam ediyor. Müşterilerinin sayısını çoğaltmak isteyen bankalar bu nedenle çeşitli kampanyalara başvurmaktadır. Emekliye 4 bin TL promosyon verilmesiyle beraber binlerce vatandaş bu bankaları araştırmaya başladı. Hangi bankalar emekliye promosyon veriyor? Emekli promosyon ödemelerinde şartlar nelerdir? Emekli promosyon ödemeleri ne kadar?

08.06.2022-18:36 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-18:36) Emekliye geri ödemesiz 4 bin TL! 2022 Güncel emekli promosyonlarını bankalar duyurdu! TEB, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası promosyonlarını açıkladı

Emekli müşterilerini çoğaltmak için bankalar promosyon arttırmasına gitti. Emekli maaşını başka bankaya taşımayı düşünenler bu haberi dikkatlice takip edebilir. Her banka kendi şartlarını belirleyerek emeklilere belirli miktarda ödeme yapacağını belirtti. Bunun üzerine emekliler hangi banka ne kadar promosyon veriyor araştırmasına başladı. İşte, promosyon veren bankalar haberimizin devamında.

TEB promosyon ücretleri

TEB promosyonda zirveye ulaştı

Emeklilere tam destek gelirken en büyük promosyon ödemesi ise TEB tarafından yapıldı. Emeklilere 3750 TL ödeme yapacağını duyuran TEB müşterilerini çoğaltmak için kampanyalarına devam etmektedir. Emekli maaşını TEB'e taşıyan herkese bu ödeme yapılacaktır. Emekli maaşını taşıyan ve 3 yıl anlaşma yapanlar en az 2 otomatik fatura ödeme talimatı verenlere 3750 TL promosyonu elde edecektir.

Akbank promosyon ücretleri

Akbank'tan 3500 promosyon

1 - 30 Haziran 2022 tarihleri arasında emekli maaşını Akbank bünyesine taşıyan ve 3 yıl anlaşma yapan herkesin hesabına 3500 TL ödeme yapılacaktır. Emekli olup da promosyonlardan yararlanmak istiyorsanız eğer yapmanız tek gereken Akbank üzerinden işlemleri tamamlamaktır.

Yapı Kredi promosyon ücretleri

Yapı Kredi promosyon

SGK üzerinden emekli olan herkesin yararlanabileceği paket Yapı Kredi'den geldi. Emeklilere özel olarak düzenlenen ''Emeklilik Paketi''nden yararlanmak için yapmanız gereken tek şey maaşınızı Yapı Kredi bankasına taşımaktır.

İş Bankası promosyon ödemesi

İş Bankası promosyon

Kamu bankası olan İş Bankası müşterilerini çoğaltmak için emeklilere fırsatlar tanımaya devam ediyor. Emeklilere 2500 TL'ye varan promosyon ödemesi yapacağını duyuran İş Bankasına yoğun ilgi doğdu. SGK ile İş Bankası arasında yapılan anlaşmayla beraber promosyon şartları belirlendi. Emekli maaşını İş Bankasına taşıyan ve bunun yanı sıra ilk emekli aylığını alacaklar İş Bankasını tercih etmesiyle beraber geri ödemesiz karşılıksız 2500 TL hesaplara yatırılmaktadır. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal