Elon Musk Bu Sefer Farklı Bir Altcoin İçin Tweet Attı: Kripto Para Borsası Hareketlendi!

Ünlü milyarder Elon Musk sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı bir paylaşım ile kripto para borsasını tekrardan hareketlendirdi.

23.02.2022-16:46 - (Son Güncelleme: 23.02.2022-17:31) Elon Musk Bu Sefer Farklı Bir Altcoin İçin Tweet Attı: Kripto Para Borsası Hareketlendi!

Elon Musk attığı bir tweet ile yine kripto borsasını salladı. Günümüzün Iron Man'i olarak sosyal medyada anılan Elon Musk, attığı tweetler sayesinde kripto borsasını hareketlendirmesiyle özdeşleşti. Ünlü milyarder, bu sefer farklı bir altcoin için komik bir fotoğraf paylaşarak tüm dikkati üzerine topladı. 

KRİPTO PARA YATIRIMCILARINI HEYECANLANDIRDI 

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk attığı tweet ile kripto para yatırımcılarını heyecanlandırdı. Dünyanın en zengin insanı listesinde üst sıralarda yer alan iş insanı Web1, Web2 ve Web3 konulu bir tweet paylaştı. 


Tweete cevap olarak kullanıcılardan Web69 yazarak "DogeCoin" görselleri geldi.

Elon Musk tarafından paylaşılan paylaşılan fotoğrafta ilk görsel Google'ın kurucuları Sergey Brin ve Larry Page yer alıyor. İkinci görselde ise Facebook'un kuruluş hikayesini konu alan filmde Mark Zuckerberg'i canlandıran Jesse Eisenberg var. Son fotoğrafta ise Ethereum'un kurucularından olan ve tarzıyla sosyal medya gündemine oturan Vitalik Buterin yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal