Birçok Ünlü Bu Token'a Yatırım Yapmak İçin Ön Satışı Bekliyor.

Son dönemlerin revaçta yatırım aracı kripto paralar ünlülerin de tercihi olmaya başladı. 17 Şubat'ta ikinci ön satışını yapacak olan Mancium Token da bir çok ünlünün radarına girdi.

09.02.2022-14:05 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-10:58) Birçok Ünlü Bu Token'a Yatırım Yapmak İçin Ön Satışı Bekliyor.

Son dönemlerin en çok tercih edilen yatırım araçlarından biri de şüphesiz kripto paralar. Hızlı ve güvenli kazanç sağlayan ve kullanımı giderek artak kripto paraların yatırımcıları arasında da oldukça ünlü isimler yer alıyor. İlk ön satış olan Seed Roun'du başarıyla geçen firma ikinci ön satış için kolları sıvamış durumda.

ELON MUSK EN BÜYÜK YATIRIMCI

Dünyaca ünlü girişimci Elon Musk en önemli kripto para yatırımcılarından ve üreticilerinden biri. Kendi kripto para birimi olduğu gibi çeşitli kripto paralara da yatırım yapan ismin girişimi olan Tesla şirketi elinde 1.99 milyar dolar değerinde kripto para olduğunu da geçtiğimiz günlerde duyurdu. Yeni çıkan girişimlere ICO'larla ortak olan Elon Musk ara ara yeni yatırım yapacağı girişim ve kripto paraları da duyuruyor.

TÜRK ÜNLÜLER DE MANCIUM TOKEN'I ALMAK İÇİN GÜN SAYIYOR.

Tıpkı Elon Musk gibi birçok Türk ünlü de yatırım yapmak için kripto paraları tercih ediyor. Şu sıralar ise bir çok ünlü yatırım yapmak için Mancium Token'ın çıkmasını bekliyor.  Geçtiğimiz günlerde Manc Games (mobil oyun şirketi) tarafından duyrulan ve 11 Şubat'ta başarılı bir ön satışı gerçekleştiren Mancium için bir çok isim yatırım yapmak için ikinci ön satışı beklediğini duyurdu. Son günlerde sosyal medyada sıkça konuşulan ve birçok kripto para yatırımcısı tarafından da önerilen Mancium Token'ın birinci ön satışta piyasaya sürdüğü tüm tokenları satmış olmasının ardında ise halihazırda çeşitli oyunları piyasaya sürmüş olması var.mancium token alınır mı

MANCIUM'UN ÖN SATIŞI 11 ŞUBAT'TA GERÇEKLEŞECEK

Mobil oyun firması olan Manc Games tarafından kripto paranın resmi sitesi Mancium.io üzerinden ikinci ön satış tarihini duyruldu. 17 Şubat'ta başlayacak olan satışın aynı gün bitmesi ön görülüyor. İlk ön satış olan Seed Round'da 1 milyon adet Mancium satmayı başaran firma ikinci ön satışta fiyatı 0,55$ olarak belirledi. Mancium merkeziyetli borsalarda listelendiğinde ise 1$'dan işlem görmüş olacak. 

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal