Mancium Token Nedir, Yorumu ve Geleceği Nasıl?

Mancium Token, güvenilir geçmişi ve NFT koleksiyonu ile birlikte kripto para borsasına girmeye hazırlanıyor. Çıkış tarihi en sonunda belli oldu. Peki, Mancium Token ne zaman satışa çıkıyor?

16.12.2021-12:29 - (Son Güncelleme: 23.02.2022-16:09) Mancium Token Nedir, Yorumu ve Geleceği Nasıl?

rkiye'de yerli kripto para sektörü gittikçe büyüyor. Mancium Token da yerli kripto para piyasasında önemli bir aktör olacağa benziyor. Kullandığı blok zincir, belirlediği yol haritası ve kurucu kadrosuyla birlikte güvenilir bir token olarak yatırımcıların karşısına çıkıyor. 

MANC NEDİR?

MANC hali hazırda milyonlarca kullanıcıya ulaşmış bir mobil uygulamadır. Türkiye ve MENA bölgesinin en hızlı büyüyen girişimi olarak tanımlanmaktadır. İnteraktif oyunları ve yenilikçi vizyonuyla birlikte son teknolojileri olabildiğince kullanabilmektedir. Manc hali hazırda oyunlarını ve projelerini metaverse ve blok zinciri teknolojileriyle entegre bir şekilde yürütmektedir. 

Klasikleşmiş oyunları interaktif mobil uygulamasına çeviren Manc, farklı bir vizyon ile oyuncuların karşısına çıkıyor. Manc'ın uygulamaları ve oyunları 23 ülkede milyonlarca kişi tarafından indirildi. Manc hedef olarak 2023 yılında 250 milyon indirimi planlıyor.  

BAŞARILI BİR ÖN SATIŞ SÜRECİ GEÇİRİYOR

Tokenizasyon sürecini başarı bir şekilde bitirip ön satış sürecine başlayan Mancium Token bu süreçte de yoğun bir ilgiyle karşı karşıya. 11 Şubat'ta başlayan İlk ön satış olan Early Birds sürecini bir günde bitirerek ikinci ön satışa geçen Mancium Token bu süreci de 25 Şubat tarihinde bitirmeyi planlıyor. Series Round sürecinin ardından Public Sale sürecine geçerek CEX ve DEX listelemelerindeki yerini alacak.



Ön satışlar tokenın listelenme fiyatının altında olduğu için yoğun ilgiyle karşılanıyor. Mancium token 3 aşamadan oluşan bir ön satışla yatırımcıyla buluşacak. Bu sayede birçok insan kendi bütçesine uygun olan bir aşamayı seçerek alım yapabilecek. Ön satış sona erdiğinde tokenlar yatırımcıların cüzdanlarına gönderilecek. Token listelendiğinde ilk alıcılar %100’e yakın bir kar elde etmiş olacak.

GELECEĞİ NASIL?

Kripto para piyasasının büyümesi ve metaverse fikrinin iyice gerçek haline gelmesinden sonra Manc, oyun ekosistemindeki varlığını blok zincir düzlemine oturttu. Manc, şu ana kadar yayınladığı ve gelecekte kullanıma sunacağı tüm oyunları bir ekosistem altında paydaş haline getirmeye çalışıyor. Hedefi, kripto para borsasında kendi yerini alabilmek ve verdiği güven ile birlikte kendi ekosistemini sürdürülebilir hale getirmektir. Manc token, ekosistemin yerel parası olacaktır. İşlemler ve alım satımlar Manc token ile yapılacaktır. 

UZMAN YORUMU NASIL?

Mancium, Okey Muhabbet ve 101 Muhabbet’in 106 taştan oluşan setini tasarımcıları tarafından dizayn ederek bir kripto para koleksiyonu yarattı. O Numbers, 250 bin kombinasyonun sonucunda oluşturulan 9 bin 999 adet NFT eseridir. Mancium’un Ethereum temelli olması, yorumlarını olumlu hale getiriyor. Uzmanlar, Ethereum'u blok zincirler arasında en güvenilir ve en hızlılardan biri olarak görüyor. Çıkarılan NFT eserlerin 99’u eşsizdir. Direkt olarak elle çizilme ürünlerdir. Koleksiyoncular için sınırsız varyasyon imkanı sağlamaktadır. 

GÜVENİLİR Mİ?

Manc, hali hazırda hizmete sunduğu oyunlar ve App Store ile Play Store’daki puanlamalarıyla birlikte kendinden söz ettiriyor. Anlık oynanan oyunları ve ileride piyasaya süreceği oyunlarına bakıldığında kullanıcıların güvenini kazanmışa benziyor. Ethereum blok zincirini kullanması, bu kripto parayı güvenilir kılar. 

MANC'IN ÇIKARTTIĞI OYUNLAR

Manc çıkardığı ve yapım aşamasında olduğu oyunlarla adından söz ettiriyor. Dünyada ilk defa sesle sohbet edilebilir bir platforma sahip olan 101 Muhabbet, Okey Muhabbet oyunları Manc Games şirketinin çıkardığı başlıca oyunlardan ikisidir haricen yine şirketin planlamaları dahilinde piyasaya sürmeye hazırlandığı bazı oyunlar ise şöyle; Han War, Bil Kazan Oyna, Han's Square, Misket, City Treasure ve City Animal.

ÖN SATIŞ TAKVİMİ BELLİ OLDU

Mancium Token'ın satış takvimi resmen belli oldu. Manc Games ekibi resmi web siteleri olan mancium.io üzerinden geçtiğimiz gün satış takvimini açıkladı. Sitede yer alan bilgilere göre ön satış 4 adımdan oluşacak;

1. ön satış olan Seed Round 0.35 Cent üzerinden 11 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşecek. 

2. satış olan Early Bırds 0.55 Cent üzerinden 17 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşecek. 

3. satış Serie A Round 0.7 Cent ile 25 Şubat 2022 tarihinde olacak.

4. satış Publıc Sale 1 Dolar fiyatıyla 7 Mart 2022 tarihinde gerçekleşecek.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal