Mancium Token Coinpaprika'da Listelenmeye Başladı

Geçtiğimiz günlerde ilk ön satışını gerçekleştiren Mancium Token uluslarası market araştırma merkezlerinden Coinpaprikad'da listelenmeye başladı.

15.02.2022-20:51 - (Son Güncelleme: 15.02.2022-21:18)

11 Şubatta başarılı bir ön satış yaparak yatırımcıyla buşuşan Mancium Token yatırımcıların önem verdiği Coinpaprika pazar araştırma platformundaki yerini aldı.

KRİPTO PARA PİYASASINA HIZLI BİR GİRİŞ YAPTI

Türkiye'nin öncü oyun girişimlerinden biri olan Manc Games tarafından piyasaya sürülen Mancium Token 11 Şubatta ilk ön satışını yapmış ve piyasaya ön satışta sunmuş olduğu 1 milyon token'ın tamamını satmayı başarmıştı.  4 Basamaktan oluşan ön satışın 2.si olan Early Birds aşamasında tekrar yatırımcıyla buluşmayı planlıyor. İlk ön satışla birlikte piyasaya sürdüğü yeni mobil oyunu 101 muhabbetle yatırımcının ilgisini çekmeyi başarmış ve ilk yatırım turunda yatırımcıdan ve uzmanlardan tam puan almayı başarmıştı.

COINPAPRIKA MANCIUM'U LİSTELEDİ

Başarılı bir şekilde yatırımcıyla buluşan kripto paraları listeleyerek yatırımcıya pazardaki kripto paraları araştırma şansı veren Coinpaprika Mancium Token'ı da listeledi. Manc Games'ın tokenı hakkında ise şu bilgilere yer verdi; "Mancium, her geçen gün hızla büyüyen Manc'ın blok zincir ve oyun ekosistemine katılmanızı sağlayan tokenidir.  Kullanıcılar, Mancium’u Manc Games’in geliştirdiği uygulamalarda, ürün içi alım-satım yapmak için kullanacağı gibi daha birçok avantaja da sahip olacak. Manc Oyunlarının bazı özellikleri ve itemları yalnız Mancium ile elde edilebilecek."


EARLY BIRDS SATIŞI 17 ŞUBAT'TA

Mancium Token ilk ön satış olan Seed Round'da 0,35$'dan satılmıştı, ikinci ön satış olan Early Birds'de ise 0,55$'dan yatırımcıyla buluşacak olan token ilk turda satın alan yatırımcıya 1 hafta içerisinde kar ettirmiş durumda. 17 Şubat'ta mancium.io üzerinden ikinci satışa 0,55$'dan çıkacak olan tokenın listelenme fiyatı ise 1 dolar olacak.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal