Mancium İlk Token Giveaway'ini Yapıyor

Başarılı bir ilk ön satışın ardından Mancium toplam 250.000 mancium dağıtıyor.

14.02.2022-15:04 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-18:00)

Uzun bir hazırlık döneminin ardından geçtiğimiz günlerde ön satışa çıkan Mancium Token piyasaya sürdüğü tokenların tamamını sattığı için bir hediye kanpanyası düzenliyor. Hediyeyi almak için ise şartlar çok basit.

ÖN SATIŞTA 1 MİLYON MANCİUM TOKEN SATILDI

11 Şubat günü ilk ön satışını yapan Mancium Token birinci ön satışı olan Seed Round'da 1 milyon token'ı 0,35$ fiyatla sattı. Yoğun ilgi gören ön satışta toplamda 350 bin dolarlık satış yapıldı. Manc Games yönetimi ise ön satış süresince yoğun bir ilgi gördüğü için bunu kutlama kararı alarak bir giveaway yapma kararı aldı. Yapılan açıklamada "başarılı bir ön satış gerçekleştirdik, milyonlarca insan internet sitemize girdi 100'lercesi ise Mancium Token almayı başardı. Alamayanlar var, alt limite takılıp alamayanlar veya satışa sınır koyduğumuz için alamayanlar bu yüzden yatırımcılara, tokenımıza ilgi gösterenlere bir teşekkür mahiyetinde hediye kampanyası yapmaya kadar verdik. Koşulları ise çok basit tuttuk" dendi.

HEDİYE TOKENI ALMAK ÇOK KOLAY

Mancium Token'ın hediye ettiği tokenları almak ise çok kolay siteye giren ilk 60 bin kişiye token hediye edeceğini duyuran firma tokenı almak isteyenlerin sadece siteye kayıt olmasını ve hediyeyi al butonunu tıklaması yeterli buluyor.

Siteye girdikten sonra kayıt oluşturarak hediye kampanyasına katılmak mümkün olacak. Ön satış bittikten listelenme sırasında kullanıcılar Mancium Token'larını borsa hesaplarına ve soğuk cüzdanlarına aktarabilecekler. 

İşte hediye kampanyasının detayları;

Kayıt olan ilk 5 bin kişiye  25 Mancium (13,5$+)

Kayıt olan ikinci 10 bin kişiye 10 Mancium (5,5$+)

Kayıt olan üçüncü 25 bin kişiye 1 Mancium (0,55$+)

Hediye veriliyor. Kampanyanın tek koşulu ise siteye buradan giriş yaptıktan sonra bir hesap açmak yeterli.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal