Manc Games, Mancium İle Dünya Basınında

Çalışmalarını Türkiye’de yürüten ve oyun piyasasında yenilikçi oyunlar geliştiren Manc Games, piyasaya sürmeyi planladığı, masa ve arkadaş ortamının meta versiyonları ile dünya basınında büyük ilgi gördü.

10.02.2022-17:46 - (Son Güncelleme: 23.02.2022-16:08)

Manc Games, daha önce oyun piyasasına sürdüğü oyunlarla milyonlarca kez indirme almayı başarmış, genç ve dinamik ekibiyle çeşitli oyunlar üretmeye devam eden, mobil yazılım firması olarak dünya basınında dikkatleri üzerine çekiyor. 2022 yılı içinde, çalışmalarına planladıkları çerçevede hız kesmeden devam eden Manc Games, bir süredir üzerinde çalıştıkları okey, 101 gibi oyunlarının yanı sıra bu gece Mancium Token’ı ön satışa çıkarıyor. 

ABD BASINI MANCIUM TOKEN'I KONUŞUYOR

Manc Games'ın önümüzdeki dönemlerde Okey ve 101 gibi oyunların meta versiyonlarını çıkartacak olması, ABD basınında oldukça ses getirdi. Birçok ABD'li basın kuruluşu Manc Games'ın kripto para birimi Mancium'u ve masa oyunlarını mataverse aleminde oynatacak olmasını gündemine taşıdı.

Geleneksel oyunları teknolojiye uygun hale getirmesi ile büyük beğeni toplayan Manc Games, milyonlarca indirilme alan Okey Muhabbet sonrasında, 101 Muhabbet oyununu da piyasaya sürüyor. Türkiye’nin en hızlı büyüyen oyun şirketlerinden biri olan Manc Games, bu gece Mancium Token’ın ön satışını yapıyor. 

11 ŞUBAT'TA ÖN SATIŞLAR BAŞLIYOR

Yabancı basında oldukça ilgi gören Manc Games, hakkında çıkan haberlerde; ön satışların 11 Şubat Cuma ön satışa çıkacağı bilgisi yer aldı. İşte Manc Games'i manşetine taşıyan yayınlar...

Manc Games




Türkiye merkezli ve dünya çapında beğeni toplayan oyunlar geliştiren Manc Games, oyun endüstrisinde hızla büyümek ve genç geliştiriciler yetiştirmek için bir token lansmanı planlıyor.






MANCIUM ACADEMY GELECEĞİN OYUN GELİŞTİRİCİLERİNİ YETİŞTİRİYOR

Türk oyun şirketi Manc Games, yeni çıkardığı token ile geleneksel oyunları metaverse taşımayı hedefliyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal