'Elif Hayal Kırıklığı Yaşattı'

Napoli- Inter karşılaşmasında iyi bir performans gösteremeyen Elif Elmas, İtalyan medyasının hedefi durumuna geldi.

15.06.2020-13:47 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-13:44) 'Elif Hayal Kırıklığı Yaşattı'

Fenerbahçe'nin Napoli'ye gönderdiği 20 yaşındaki Türk asıllı Makedon oyuncu Elif Elmas'ın Inter karşılaşmasındaki oyunu tartışma konusu oldu.

İtalya Kupası yarı finalinde Inter'e elenen Napoli'de teknik adam Gennaro Ivan Gattuso seçimleri sebebiyle topa tutuldu. Yarı final rövanş karşılaşmasında Fabian Ruiz ile Allan'ı keserek şans verdiği Elif Elmas beklenen performansı gösteremedi.

İtalyan medyası, Elif'i sahanın en kötüsü olarak seçti.

İşte gazetelerdeki yorumlar şu şekilde:

"Mücadeleci ruhu sahadaydı. Sürekli istekliydi ve savunmada pas arası yaparak toplar kazandı. Orta sahada egosuz bir futbol oynadı ancak sahada pek görünmedi. Top ayağına geldiğinde olumlu paslar atamadı. Bir orta saha oyuncusu için iyiye işaret değil..."

'HAYAL KIRIKLIĞI'

"Gattuso'nun ilk 11'de oynatması sürprizdi. Fabian Ruiz'in yokluğunda genç Makedon, Allan'a göre tecrübesiz olduğunu gizleyemedi. Brozovic'in kontrol ettiği orta sahada etkisiz oldu. İlk yarının en çok hayal kırıklığı yaratan ismiydi. Inter orta sahasına rakip olamadı. Kontrol etmesi gereken Candreva'yı sık sık kaçırdı. Oyundan alınan ilk isim olması sürpriz değildi."

Tuttosport: "Inter'in dinamik orta sahasına karşı kayboldu."

Il Mattino: "Inter'in sıkı orta sahasına karşı koymak için sahadaydı. Potansiyel boşluklara girmesi gerekiyordu. İki açıdan çok kötüydü. İlki, çok top kaybetti. İkincisi, Barella ve Brozovic'e karşı koyamadı ve asla rahatsız edemedi. Ona gösterilen güvenin karşılığını veremedi ve oyundan alındı."

65. dakika oyunda kalan Elif Elmas, 23 defa topla buluştu ve 15 pas atabildi.

Karşılaşmayı şut atmadan sonlandıran genç futbolcu, 7 ikili mücadelenin 4'ünü kazandı. 3 defa top kaybeden Elif, 2 defa faul yaptı ve 1 kez top çaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal