Elia İçin Üç Teklif Masada!

Başakşehir'den ayrılmak için gün sayan Elia için Sivasspor, Beşiktaş ve Twente devrede.

29.06.2020-11:37 - (Son Güncelleme: 29.06.2020-11:37) Elia İçin Üç Teklif Masada!
Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir'de forma giyen ancak, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Eljero Elia'ya ülkesi Hollanda'dan talip çıktı.

ELİA BAŞAKŞEHİR'DEN KESİN OLARAK AYRILACAK

33 yaşındaki kanat oyuncusu, sezon sonunda Başakşehir'den ayrılacağını açıklarken; "Hollanda'dan kesinlikle hiçbir takımı tutmuyorum ama Twente'nin bendeki yeri ayrı. Neler olacağını göreceğiz. 1 ay sonra serbest bir oyuncu olacağım." ifadelerini kullanmıştı. Hollanda basını, Elia'nın bu açıklamalarının ardından Twente'nin transfer için çalışmalara başladığını duyurdu.

İLK TEKLİF TWENTE'DEN

Twente'nin Elia'ya resmi transfer teklifini ilettiği belirtilirken; tecrübeli futbolcudan 'Sözleşmem bitince teklifleri dinleyeceğim' yanıtını aldığı ortaya çıktı. Haberde, Başakşehir'in Elia'yı takımda tutmak istediği vurgulanırken; Twente'nin Al-Ittihad ile sözleşmesi bitecek Karim El Ahmadi'yi de gündeminde tuttuğu kaydedildi.

SİVASSPOR VE BEŞİKTAŞ DEVREDE

Öte yandan Eljero Elia'yı Beşiktaş'ın da istediği belirtilirken; Sivasspor'un da Hollandalı futbolcu için devrede olduğu öne sürüldü. Haberde, Elia'nın tüm bu tekliflere rağmen kesin kararını Süper Lig bitince vereceğinin altı çizildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal