Ekrem İmamoğlu'na Cumhurbaşkanlığı Sorusu: 2024'e Kadar Görev Yapmak İstiyorum

İstanbul'daki seçim yarışını önde götüren Ekrem İmamoğlu'na Cumhurbaşkanlığı'na aday olup olmayacağı soruldu. İmamoğlu bu soruya, "Ben 2024 Mart'a dek vazife yapmak istiyorum" cevabını verdi.

01.04.2019-17:09 - (Son Güncelleme: 01.04.2019-17:05) Ekrem İmamoğlu'na Cumhurbaşkanlığı Sorusu: 2024'e Kadar Görev Yapmak İstiyorum

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini önde bitiren CHP'nin Adayı Ekrem İmamoğlu, "2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ne diyorsunuz?" sorusuna "Ben 2024 Mart'a dek vazife yapmak istiyorum" cevabını verdi.

BBC Türkçe'den Osman Kaytazoğlu'na açıklamalar yapan Ekrem İmamoğlu "Cumhurbaşkanı Erdoğan 25 sene önceki açıklamasında İstanbul'u kazanmak Türkiye'yi kazanmaktır, dünyayı kazanmaktır demişti. Sizin için İstanbul'u kazanmak ne anlama geliyor?" sorusunu cevapladı.

"İSTANBUL'U KAZANMAK..."

İmamoğlu, "İstanbul'u kazanmak İstanbul'un 16 milyon insanının gönlünü kazanmaktır. Bu başka bir siyasi dil esasen, belki pek anlaşılmıyor fakat sizler görüp anlayacaksınız, başka bir siyasi dil var bunun içerisinde ve başka bir dili dünya tanıyacak, İstanbul'da yaşattığımız o yerel dili. Ben İstanbul'un 16 milyon insanının gönlünü kazanmak istiyorum" dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ

"2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ne diyorsunuz?" sorusuna ise İmamoğlu, "Ben 2024 Mart'a dek vazife yapmak istiyorum" yanıtını verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal