Bakan'dan Önemli Açıklama; Büyük Bir Kriz Yok

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 'Durumu hassasiyetle inceliyoruz. Fiyatların yükselmesinden faydalanmaya çalışan stokçular var. Soğanla ilgili çok büyük bir kriz görmemekle beraber, stokçuları takip edeceğiz' açıklamasında bulundu.

29.11.2018-10:25 - (Son Güncelleme: 29.11.2018-10:44) Bakan'dan Önemli Açıklama; Büyük Bir Kriz Yok

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile TZOB arasında imzalanacak iş birliği protokolü imza törenine önemli açıklamalarda bulundu.

Pakdemirli, 'Tarımı, meteorolojiden bilgiden uzak düşünemesiniz. Bu çiftçimizi üreticimizi, milyonlarca çiftçimizi ilgilendiren bir protokol. Ziraat Odaları Birliği ile yaptığımı bu protokolle birlikte çiftçimizin bir adım daha yakınında olacağız. Sabah kalktığında bizi görecek, bizi hissedecek. Bizden gelen mesajları görecek. Tedbirini de buna göre alacak' şeklinde konuştu.

Stokçuluğa yönelik değerlendirmeler yapan Pakdemirli, 'Durumu hassasiyetle inceliyoruz. Fiyatların yükselmesinden faydalanmaya çalışan stokçular var. Soğanla ilgili çok büyük bir kriz görmemekle beraber, stokçuları takip edeceğiz' dedi.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal