Faizsiz kredi isteyenlere 6 bankadan müjde: İşte kredi miktarı ve taksit detayları

Merkez Bankası tarafından kredi kartı ve kredi kullanımlarına yönelik getirilen tedbirlerin ardından faizsiz kredi araştırmaları daha da hızlandı. Birçok banka bu konuda vatandaşlara müjdeli haberi verdi. İşte bankaların verdiği kredi miktarı ve taksit detayları…

10.05.2024-09:56 - (Son Güncelleme: 10.05.2024-17:18) Faizsiz kredi isteyenlere 6 bankadan müjde: İşte kredi miktarı ve taksit detayları

Kredi kartı ve kredi kullanımıyla ilgili Merkez Bankası tarafından atılan adımlar sonrasında faiz oranlarında ciddi bir artış yaşandı. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar ise bankaların faizsiz kredi kampanyalarını detaylıca sorgularken 6 bankadan faizsiz kredi müjdesi geldi.

Faizsiz kredi isteyenler 6 bankadan müjde

Merkez Bankası'nın aldığı kararların ardından, tüketici, taşıt ve ticari kredilerin faiz oranlarında bir artış yaşandı. Vatandaşlar, bankaların sunduğu kampanyaları yakından takip ederken, 6 farklı bankadan faizsiz kredi haberi geldi. Kredi kullanmak isteyenler, "Hangi bankalar faizsiz kredi veriyor?" sorusunun cevabını ararken, detaylı bir liste de gün yüzüne çıktı.

Faizsiz kredi isteyenlere 6 bankadan müjde: İşte kredi miktarı ve taksit detayları

TGRT'nin haberine göre, ihtiyaç kredileri özellikle özel günlerde en çok tercih edilen kredi türü olarak öne çıkıyor. Krediler genellikle 3 ila 6 ay gibi kısa bir sürede geri ödeniyor. 

QNB Finansbank, yeni müşterilerine 30 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunarken, Akbank da 20 bin TL'ye kadar sıfır faizli taksitli geri ödeme seçeneği sunuyor. 

Türkiye İş Bankası, 25 bin TL'lik krediyi 3 ay taksitle faizsiz olarak verirken, Garanti BBVA ise 6 ay vadeli 20 bin TL'lik faizsiz kredi fırsatı sunuyor. 

En Para ATM'den 10 bin TL, banka şubesinden ise 20 bin TL'ye kadar faizsiz kredi alınabilirken, Denizbank da 25 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sağlıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal