Türkiye genelinde dev operasyon: 366 kişi gözaltına alındı!

Son dakika haberi yankı uyandırdı: Türkiye genelinde yürütülen devasa operasyonlar kapsamında, uyuşturucu ticareti ile ilişkilendirilen kişilere yönelik 20 ilde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği "NARKOÇELİK-16" operasyonları sonucunda tam 366 kişi gözaltına alındı.

10.05.2024-09:19 - (Son Güncelleme: 10.05.2024-11:02) Türkiye genelinde dev operasyon: 366 kişi gözaltına alındı!

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, uyuşturucu madde ticaretine karşı kararlı mücadelenin sürdüğü vurgulandı. Operasyonlar, uyuşturucu madde imalatçılarına ve satıcılarına karşı koordineli bir şekilde gerçekleştirildi.

Ülke genelinde koordineli olarak icra edilen operasyonlar, güvenlik güçlerinin kararlılığını ve uyuşturucu ile mücadeledeki kararlı tutumunu bir kez daha ortaya koydu. Operasyonlarla ilgili detaylar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklamada paylaşıldı.


Ali Yerlikaya, sosyal medyadan paylaşımda bulundu

Operasyonlarda ele geçirilen maddeler ve operasyonlara katılan güvenlik güçlerinin titiz çalışması, ülkenin uyuşturucu ticaretiyle mücadeledeki kararlılığını ve etkinliğini bir kez daha gösterdi. Bu tür operasyonların devam edeceği ve uyuşturucu ticaretine karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulayan Ali Yerlikaya, şu paylaşımda bulundu:

“20 İlde Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik Jandarma tarafından düzenlenen “NARKOÇELİK-16” operasyonlarında;

700 Kg Uyuşturucu Madde ve

13 Bin adet Uyuşturucu Hap ele geçirildi

366 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısı yakalandı

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki;

Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek.”


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal