Ebru Gündeş'in Projesi Ebru Gündeş Dinliyor Nedir?

Sevilen şarkıcı Ebru Gündeş, yeni bir proje ile dönüyor. Ebru Gündeş Dinliyor isimli projenin detayları ortaya çıktı. Ebru Gündeş Dinliyor nedir?

05.02.2021-17:29 - (Son Güncelleme: 05.02.2021-17:29) Ebru Gündeş'in Projesi Ebru Gündeş Dinliyor Nedir?

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in yeni projesinin ne olduğu merak edilip araştırılmaya başlandı.  Gündeş, artık yeni yetenekleri dijitalden belirleyecek. Ebru Gündeş Dinliyor nedir?  İşte haberin detayları...

EBRU GÜNDEŞ DİNLİYOR NEDİR? 

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş yeni projesi ile genç yetenekleri belirleyecek. Sesinize güveniyor musunuz? O zaman bu proje tam size göre. Bu proje dijital olarak düzenleneceğinden yarışma oldukça fazla ilgi göreceğe benziyor. Ebru Gündeş, 'Ebru Gündeş Dinliyor' isimli program ile hayranlarının karşısında olmayı planlıyor.  Usta şarkıcı, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile müjdeli haberi verdi.

Ebru Gündeş’in müzik alemine yeni yetenekleri keşfedebilmek için düzenlediği dijital yarışmada adaylar, kendi şarkılarını içeren videoları www.ebrugundesdinliyor.com adresine iletecek.

Şarkıları ise Ebru Gündeş kendi Youtube kanalında paylaşacak ve en çok izlenen beş şarkı finalde olacak. Birinci olan şarkıyı ise Ebru Gündeş bizzat seslendirecek.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal