Trump ve Biden Canlı Yayında

Başkan adayları Joe Biden ve Donald Trump, ayrı ayrı katılacakları canlı yayınlarda seçmenlerin sorularını yanıtlayacaklar

16.10.2020-09:54 - (Son Güncelleme: 16.10.2020-09:26) Trump ve Biden Canlı Yayında

Amerika Birleşik Devletleri'nde 3 Kasım'daki 59'uncu başkanlık seçimlerine az bir zaman kaldı adaylar Trump ve Biden seçmenlerin karşısına çıkacak. Trump'ın yerel saat ile 20.00'de TSİ 03.00'te Miami'deki Perez Sanat Müzesi'nde katılacağı etkinlik, NBC televizyonunda canlı yayınlanacak. Sunucu Savannah Guthrie'nin moderatörlüğünü üstleneceği etkinlikte Donald Trump seçmenlerin sorularını yanıtlayacak.

Biden aynı saatlerde Philadelphia'daki Ulusal Anayasa Merkezi'nde tertiplenecek ve ABC televizyonunda canlı yayınlanacak ve etkinliğe katılacak. Bu etkinliğin moderatörlüğünü ise sunucu George Stephanopoulos yapacak.

PLANLANAN CANLI YAYIN İPTAL OLMUŞTU

ABD Başkanı  Donald Trump'ın koronavirüse yakalanıp hastanede yatmasıyla başlayan tartışmalı süreç Trump'ın en az 10 gün izolasyona girme zorunluluğuna bağlı olarak 2'nci canlı yayın tartışmasının nasıl düzenleneceği konusunda fikir ayrılıklarana sebeb olmuştu.

Başkan adayları arasındaki canlı yayın tartışmalarını organize eden Başkanlık Münazaraları Komisyonunun (CPD), 2'nci tartışma sanal ortamda yapılsın önerisi Trump cephesinde kabul görmemiş, Biden tarafı ise Trump'ın halen virüs taşıma ihtimali dolayısıyla fiziksel bir münazaraya karşı olduğu hakkında açıklama yapmıştı.

CPD, 9 Ekim'de yazılı bir açıklama yaparak, 15 Ekim için planlanan 2'nci canlı yayın tartışmasının yapılmayacağını duyurmuştu. Son gelişmelerin ardından ABD'de 3'üncü ve son başkanlık canlı yayın tartışması, 22 Ekim'de Tennessee eyaletinin Nashville kentinde yapılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal