Rusya Hükümeti Uzak Doğu'daki Ekonomik Projeler İçin 130 Milyon Dolar Tahsis Etti

Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, Uzak Doğu Federal Bölgesi'ndeki ekonomik projelerin uygulanması için 8,4 milyar ruble tahsis edilmesi konusunda bir kararname imzaladığını söyledi.

17.10.2018-12:53 - (Son Güncelleme: 17.10.2018-12:51) Rusya Hükümeti Uzak Doğu'daki Ekonomik Projeler İçin 130 Milyon Dolar Tahsis Etti

Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, Çarşamba günü hükümetin internet sitesinde yayınlanan belgede, Uzak Doğu Federal Bölgesi'ndeki ekonomik projelerin uygulanması için 8,4 milyar ruble tahsis edilmesi konusunda bir kararname imzaladığını söyledi.

"İmzalı kararname, doğal kaynakların çıkarılması, ulaştırma, sosyal ve enerji altyapısının geliştirilmesi ve endüstriyel projelerin geliştirilmesi alanlarında yatırım projelerini uygulamak için 8,4 milyar ruble ayırıyor" dedi.

Para, Khabarovsk şehrinin havalimanını geliştirmek, Nizhneleninskoye-Tongjiang demiryolu köprüsünü inşa etmek, liman altyapısını modernize etmek, Primorye-1 ve Primorye-2 ulaşım koridorlarını geliştirmek, Inaglinsky kömür kompleksinin yanı sıra bir kağıt hamuru ve kağıt oluşturmak için tahsis edildi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal