Putin, Trump'la Yaptığımız Görüşmenin Kaydını Yayınlaya Bilirler

Rusya Devlet Başkanı Putin, ABD Başkaı Donald Trump ile Helsinki'de yaptığı görüşmenin kaydının yayınlana bileceğini açıkladı.

02.10.2019-17:21 - (Son Güncelleme: 02.10.2019-17:19)
Rusya Devlet Başkanı Putin, ABD Başkaı Donald Trump ile Helsinki'de yaptığı görüşmenin kaydının yayınlana bileceğini belirtti.

Rusya Devlet Başkanı Putin, Moskova'da düzenlenen Rusya enerji haftası kapsamında açıklamarda bulundu.

Araco'ya yapılan saldırının piyasalar üzerindeki etisine değinen Putin, piyada büyük kayıplara neden olduğu fakat yaşanan kayıpların kısa süreli olduğunu üretimin 1 hafta içerisinde eskisine geri dönüğünü ve saldırganların hedefine ulaşamadığını açıkladı.

Putin, İran ile ilgili suçlamarı reddettiklerini belirterek, "İran ve Suudi Arabistan ile saldırıları konuştuk. Soruşturma ve kanıt olmadan İran'ın suçlanması doğru değil. Duygular yerine gerçek veriler üzerinden ilerlemek gerekiyor." açıklamasında bulundu.

Trump ve Zelenskiy arasındaki telefon görüşmesi etrafında şekillenen sürecede değinen Putin, "Trump ile Zelenskiy görüşmesinde tehlikeli bir durum görmüyorum. Trump, meslektaşına bir yolsuzluğu araştırmasını istemiş. Tüm devletlerin bunu yapması gerekir. İsterlerse Trump’la Helsinki’de yaptığımız görüşmeyi de yayınlayabilirler. Önceki hayatım bana tüm konuşmalarımın yayınlanabileceğini öğretti ve her zaman bu doğrultuda hareket ediyorum. O görüşmede Trump’ı tehlikeye atacak bir şey olmadığı konusunda emin olabilirsiniz." açıklamasında bulundu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal