Papaz'ın 'Şeytan Çıkarma' Görüntülerine Yoğun Tepki

Rusya'da çekilen bir papazın 'şeytan çıkarma' görüntüleri büyük tepki çekti. 2 Yaşındaki kızı çocuğuna şiddet uygulayan papaz hakkında soruşturma başlatıldı.

13.12.2018-21:49 - (Son Güncelleme: 14.12.2018-09:15)
Rusya'da çekilen bir papazın 'şeytan çıkarma' görüntüleri büyük tepki çekti. 2 Yaşındaki kız çocuğuna rahatsız edici hareketler uygulayan papaz hakkında soruşturma başlatıldı.
Rusya'nın Yessentuki şehrinde, llia Semiletov adlı papaz, 'içine şeytan kaçtığı' iddia edilen 2 yaşındaki kız çocuğunu acı çığlıklarına aldırmadan vaftiz suyunun içine soktu. Görüntülerin yayınlanmasından sonra hakkında soruşturma açıldı.
Küçük kız çığlık atarken etraftaki insanların gülmesi dikkat çekti. Küçük kızın annesi ise "Papazın kızının içindeki şeytanın çıkması için kızına yardım ettiğini ve bu yüzden papaza minnettar olduğunu kızının sadece papazdan korktuğu için ağladığını" söyledi.
Görüntülerin yayınlanmasının ardından Rusya Ortodoks Kilisesi, papazın 'acımasızca davrandığını' şeklinde açıklama yaparak papaz hakkında soruşturma başlattı. Papaz, suçlu bulunması halinde tüm 'kutsal' yetkileri elinden alınacak.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal