Kızının Fotoğrafını Çekerken Ödü Koptu

Kızının ilk okul gününe anı bırakmak isteyen anne, resmi çektikten sonra gördüğü manzara karşısında ödü koptu. Anne, ağaçtaki zehirli yılanın çocuğuna doğru uzandığını resmi çektikten sonra gördü.

27.09.2020-10:24 - (Son Güncelleme: 27.09.2020-10:36) Kızının Fotoğrafını Çekerken Ödü Koptu

ABD'nin Alabama eyaletinde ikamet eden Laura adlı kadın, evladının okuldaki ilk günlerini fotoğraflarını her sene çekerdi. Ancak bu sene, okulun ilk günü için çocuğunun resmini çektiği zaman bu kareyi bütün dünyanın göreceğini tahmin dahi edemezdi. Bunun nedeni de resimdeki ufak ama dehşet veren bir detaydı.

Brooke ile ailesi sakin Auburn kentine kısa bir zaman önce taşınmışlardı. Daha önce kentin merkezinde lüks bir dairede yaşarlarken şimdi de büyük bir bahçesi olan doğa içerisindeki evlerinin tadını çıkarıyorlardı. Daha önce Brooke bütün okula dönüş resimlerini evin içinde çektirirken bu yıl bahçede çekinmek istedi ancak bu kararı sebebiyle daha sonra pişman olacaktı.

Olayın yaşandığı gün Lauren kızının resmini çekmeye hazırlanırken gözünü kameradan ayırdı ve tuhaf bir şeyin hareket ettiğini fark etti. Korkudan çığlık atmaya başladı.

Fotoğraf çekimi esnasında Brooke ile Lauren, Brooke'un tam arkasındaki ağaçta büyük bir yılan olduğunu önce görmemişlerdi. Ankaç birkaç kareden sonra Lauren yılanı gördü ve telaş yaptı. Tabii Brooke'u riske sokmamak için sakın olması gerektiğinin farkındaydı, neyse ki Brooke'un daha olan bitenden haberi yoktu.

Lauren, 'Brooke'a hemen buraya gelmesini söyledim. Yanıma geldiğinde ona yılanı gösterdim ve ikimiz de çığlık attık,' sözleriyle anlatıyor o günü. Anne kız hemen eve koşmuş. Hadisenin şokunu üzerinden atan Brooke, yaşadıkları bu durumun aslında ne büyük bir felaketle bitebileceğini düşündüğünde göz yaşlarına engel olamadı.

Ağaçta far ettikleri, oldukça tehlikeli bir cins olan çıngıraklı yılan. Eğer bu yılanlardan tarafından ısırılırsanız hemen hastaneye gitmeniz gerekli.

Brooke yılan tarafından neredeyse üzereydi. Resme yakından bakarsanız, yılanın ona yöneldiğini göreceksiniz. Hadisenin ardından hayvan kurtarma merkezi görevlileri, bahçedeki ayrıntılı araştırmanın ardından telaşa yol açan yılanı yakalayarak doğaya bıraktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal