AP'de Alçak Terör Propagandası! Teröristleri Konuk Ettiler

Avrupa Parlamentosu'nda terörist belgeseli izletilerek Türkiye'nin güçlenmesinin engellenmesi doğrultusunda çağrı yapıldı.

08.11.2018-15:10 - (Son Güncelleme: 08.11.2018-15:05) AP'de Alçak Terör Propagandası! Teröristleri Konuk Ettiler

Avrupa Parlamentosu'nda terörist belgeseli izletilerek Türkiye'nin güçlenmesinin engellenmesi doğrultusunda çağrı yapıldı. Avrupa yaşanan tüm olaylara rağmen teröre ve teröristlere destek olup sahip çıkmaya devam ediyor. PKK ile yakın ilişkileri bulunan Brüksel'deki Avrupa Parlamentosu'nda terör belgeseli yayınlandı. PKK'lı bir teröristin biyografisini konu edinen belgesel AP'nin salonunda gösterildi.

 

PKK KOMUTANIYLA CANLI GÖRÜŞME

Yönetmen Alba Sotorra'nın çektiği belgeselin sonunda salondakiler destek verip alkışlarken, hayatı anlatılan terörist ile canlı bağlantı sağlandı. Yapılan canlı yayında PKK'lı terörist Türkiye'nin bölgede yürüttüğü faaliyetlerin kendi hayatlarını tehdit ettiğini bildirdi. "Türk devleti tüm kazanımlarımızı tehdit ediyor. Bizi yok etmek istiyor." dedi.

 

TERÖR YANLILARI AĞIRLANDI

Avrupa Parlamentosu'nda filmin ana karakteri olan YPJ'li terörist Arian skype ile etkinliğe katılım sağladı. Teröristin yanı sıra film yönetmeni Sotarra, YPJ savaşçısı Anna Campbell'in babası Dirk Cambell, yönetmen Stelios Kouloglou ve sözde aktivist terör yanlısı Dilar Dirik de destek için oradaydı.

 

AVRUPA'NIN TERÖR DESTEĞİ

Türkiye'nin de oldukça eleştirdiği konu olan Avrupa'nın terör ile arasına çizgi koymaması uzun bir süreç. Daha önce teröristlere defalarca yardım ve kollama faaliyetleri gösteren Avrupa terörün en yoğun olarak barındığı bölgelerden biri. AP'de daha önce PKK'nın propaganda sergileri de açılmış, bu sergiler AP mensuplarınca ziyaret edilmişti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal