Dr. Murat Topoğlu Kimdir?

Demet ve Alişan ile Sabah sabah programına konuk olan Dr. Murat Topoğlu'nun kim olduğu merak edilip hayatı hakkında bilgiler araştırılıyor. Dr. Murat Topoğlu kimdir? Kaç yaşında? sorularının yanıtları...

16.04.2021-17:28 - (Son Güncelleme: 16.04.2021-17:28) Dr. Murat Topoğlu Kimdir?

16 Nisan 2021 tarihinde Demet ve Alişan ile Sabah Sabah isimli programın konuğu Dr. Murat Topoğlu oldu. 36 senedir hekimlik mesleği içerisinde onlarca çalışmada ismi bulunur.

DR. MURAT TOPOĞLU KİMDİR? 

Avanos'da 1960 tarihinde dünyaya gelen Dr. Murat Topoğlu, 1984 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni başarılı bir biçimde tamamlamış ve yine aynı sene ilk akupunktur çalışmalarına İsviçre ülkesinde başlamıştır.

Başarılı hekim Topoğlu, 1985 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından görevli olarak Sri- Lanka Kolombo'daki akupunktur akademisinde eğitimini başarıyla tamamlamıştır.

Danimarka'nın Kopenhag şehrinde düzenlenen 4. Avrupa Akupunktur ve Doğan Tıp Kongresi'ne katılmış olan Topoğlu, 1988 yılında ise Akupunktur tedavisi üzerine master programını tamamlama amacıyla Çin'e gitmiştir. Hong-Kong ile birlikte Pekin Şangay'da söz konusu bu program üzerine çalışmasının ardından gözlem, inceleme ve araştırmalarına Amerika ve Filipin ülkelerinde devam etmiştir.

DR. MURAT TOPOĞLU KARİYER HAYATI VE ÇALIŞMALARI

5 ile 8 Aralık 1990 tarihleri arasında WFAS ve WHO tarafından Fransa'nın Paris şehrinde düzenlenen 2. Dünya kongresinde davet edilmiş olan başarılı hekim Topoğlu, Obezite ve Akupunkturda tedavi konulu bir bildiri sunmuştur. 

1998 senesinin Kasın ayı içerisinde Brezilya'da yapılan Çin Tıbbi Kongresi'nde Brezilya'dan davet alan Dr. Murat Topoğlu obezite tedavisi konusunda workshop ve konferans düzenlemiştir. 12 ve 16 Ağustos 1999 tarihinde Amerika'nın Las Vegas şehrinde gerçekleştirilen kulak akupunktur kongresine katılım gerçekleştirmiştir. Burada yapılan Ulusal Kulak Akupunktur Sınavını da büyük bir başarı ile geçerek Amerika'da bu söz konusu konu ile ilgili çalışma hakkını da elde etmiş oldu.

2000 senesinin Mayıs ayında Fransa Lyon şehrinde düzenlenmiş olan Kulak Akupunkturu Kongresine de katılım sağlamıştır. 4 ve 6 Ekim tarihleri arasında Türkiye'de gerçekleşen II. Ulusal Obezite Derneği toplantısına katıldı. 2003 yılı içerisinde Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin açmış olduğu Akupunktur Kursunda geniş bilgi sahibi olduğu konularda eğitim vermiştir.

NATURBES NEDİR?

Omega 11 içeren Türkiye'deki tek üründür. Naturbes Omega dünyadaki hemen en güçlü Omega yağ asitlerini bir araya getiren tek üründür. Altı sağlıklı ve doğal yağdan oluşmuştur ve dünyada yapılmış ender ürünlerden birisidir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal