Doğru Çorap Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Çoraplar ile görünümümüzün havasını kolay bir şekilde değiştirebiliriz. Fakat günlük olarak nasıl kullanacağınız konusunda zorlanıyor olabilirsiniz. Şimdi vereceğimiz örnekler ile yardımınıza yetişiyoruz.

29.01.2021-10:25 - (Son Güncelleme: 29.01.2021-10:25) Doğru Çorap Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Opak Çorap

Renkli bir opak çorap ile gömlek elbiselerinizi birleştirerek içinizdeki asi kızı ortaya çıkarın. Bu kombini zıt tonlardaki bir trençkotla tamamlamak ise çok akıllıca olacaktır. 

İnce Çorap

Kim demiş kışın ince çorap kullanılmaz diye? Deri bir şort ve ya etek ile ince çoraplarınızı birlikte kombinleyerek yaz görünümü elde edebilirsiniz. Üstünüze alacağınız bir balıkçı yaka kazak ile tarzınızı ikiye katlayacaksınız.

Desenli Çoraplar

Desenli çoraplar hızlı bir şekilde hayatımıza tekrar giriş yaptı. Dünyaca ünlü markalar koleksiyonlarında desenli çoraplardan yararlanmaya başladılar. Mutlaka kendi zevkinize hitap eden desenli bir çorapla karşılaşacak ve blazer elbiseleriniz ile etkili kombinler yaratacaksınız.

File Çorap

File çoraplar, herhangi bir kıyafeti ön plana çıkarmanın en etkileyici yoludur.  Yırtık bir kotun içinden görünmesi, yüksek stiletto ve elbiselerle kombinlemek için zaman kaybetmeyin.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal