Dizüstü Çorap Modelleri

Bacakları olduğundan ince ve uzun gösteren çoraplar son zamanların en sevilen parçaları arasında yer alıyor. Peki, bu çorapları nasıl kullanmalıyız? Yeni sezonda trendleri yakalamak için hangi çorapları tercih etmeliyiz? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

09.06.2020-14:56 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-14:55) Dizüstü Çorap Modelleri

Diz üstü çorap modelleri diz kapağının üstünde kullanılan ve farklı modellerle tasarlanan aksesuarlardır.

Dizüstü Çorap Nasıl Giyilmeli?

Dizüstü çoraplar şeritli, dantelli, fileli gibi farklı tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Feminen tasarımları olduğu gibi spor görünen çorapları da bulabilirsiniz. Günlük hayatta bacaklarınızı uzun ve ince göstermek için tercih edebileceğiniz çorapları mini eteklerle kombin yapabilirsiniz.

Fileli dizüstü çorap kullanmak istiyorsanız seçiminiz sade bir etek olmalıdır. Son zamanların trendleri arasında yer alan file çoraplar tüm dikkati bacaklarınızda toplayacağı için seçimleriniz sade tasarımlardan yana olmalıdır. Siyah kore tarzı bir etek kullanabilir, siyah şort tercih edebilirsiniz. Üst giyim parçalarının dekolteli olmaması uygun kombini yapmanız için yeterlidir.

Son günlerde en çok tercih edilen şeritli dizüstü çorapları günlük kombinlerinizde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Spor görünümlü bu çoraplarla kot şort, mini etekler giyebilir, ip askılı büstiyerler kullanabilirsiniz. Kombini tamamlamak için tercih edeceğiniz ayakkabılar spor ayakkabı olabilir.

Dantelli Diz üstü Çorap ile Nasıl Kombin Yapılır?

Dizüstü çorap modelleri arasında sezonun en trend parçaları dantelli modeller. Tek renkten oluşan çorapların bitişinde aynı renk dantel kullanılıyor. Siyah, mor, kırmızı gibi farklı renklerini bulabilirsiniz. Günlük kombin yapmak için seçeceğiniz renkler nude, pudra, lila olabilir. Bu renkleri kot eteklerle ve şortlarla kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Renk seçiminiz siyah olacaksa tercih edeceğiniz diğer parçaları renkli kullanın. Yeni sezonun renk trendlerini yakalamadan simsiyah bir görünüm elde etmeniz modern olmayacaktır.

Dantelli dizüstü çorap modellerini yüksek bel kot etek ve crop top parçalarla rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dantel detayını zarif görünümü bacaklarınızı olduğundan daha ince göstereceği için ayakkabı seçiminiz kısa topuklu modellerden yana olmalı. Yüksek topuklar bacaklarınızın düz görünmesine sebep olabilir.

Dizüstü File Çorap Hangi Ayakkabılarla Giyilir?

Filo çoraplar iddialı parçalar olsa da son zamanlarda spor kombinleri tamamlamak için de kullanıyoruz. 2016-2017 yılının pantolon içinde file kullanma trendi günümüze kadar devam etti ve bu çorapların sokak modasın uyum sağlayan kombinlerini yapmıştık. Dizüstü çorap modelleri arasında da bulabileceğiniz filelerin sokak modasına uyum sağlaması için spor ayakkabılarla tamamlanması gerekiyor. Yüksek topuklu ayakkabılar bu çorapların cool görünümü aldığı için topuklu ayakkabı seçiminiz kısa topuklardan yana olmalıdır.

Külotlu Çorap Üstüne Dizüstü Çorap Giyilir Mi?

Dizüstü çorap modelleri sonbahar ve kış aylarında kullanabileceğiniz çoraplardır. Teninizin gözükmesini istemiyorsanız külotlu çorap üzerine giyebilirsiniz. Fileli külotlu çorap üzerine sade siyah bir dizüstü çorap bacaklarınızın kusursuz görünmesini sağlayacaktır. Ten, siyah gibi düz külotlu çorapların üzerine de bu modelleri giyebilirsiniz. Ten çoraplar dizüstü çorapların kaymasına sebep olabileceği için bacağa yapışan yeni modellerini satın alabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal