Disney Plus şüpheli etkinlik sorunu neden olur, nasıl düzeltilir? 2022 Disney Plus çalınan hesabı kurtarma

Disney Plus’ta hesap açan bazı kullanıcılar şüpheli etkinlik hatası konusunda detaylı bilgiler edinmeye çalışıyor. Peki Disney Plus şüpheli etkinlik sorunu neden olur, nasıl düzeltilir? İşte 2022 Disney Plus çalınan hesabı kurtarma...

23.06.2022-10:02 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-10:02) Disney Plus şüpheli etkinlik sorunu neden olur, nasıl düzeltilir? 2022 Disney Plus çalınan hesabı kurtarma

14 Haziran 2022 Salı günü Türkiye’ye giriş yapan Disney Plus’ta kısa sürede yüzbinlerce kullanıcı kaydı meydana geldi. Fakat bu kullanıcılardan bazıları Disney Plus’ta açtıkları hesaplarla ilgili olarak ‘’Şüpheli etkinlik sorunu’’ gibi bazı hatalarla karşı karşıya kalıyor. Son günlerde pek çok kullanıcının kaldığı bu tür hataların neden olduğunu ve bu sorunun nasıl çözülebileceği hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyen kullanıcılar arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki Disney Plus şüpheli etkinlik sorunu neden olur, nasıl düzeltilir?

Disney Plus şüpheli etkinlik sorunu neden olur, nasıl düzeltilir?

Disney Plus’ta yaşanan sorunlardan birisi olan şüpheli etkinlik sorunu genellikle hesabın başkalarıyla paylaşılması sonucunda ortaya çıkmaktadır. Bu durumda Disney Plus yetkilileri hesap sahibine ‘’Hesabınız çalınabilir’’ şeklinde bazı uyarılar veya bilgilendirmeler yapabilirler. Bu e-postaları sık alan kişilerin konu hakkında harekete geçmesi ve dikkatli olması gerekmektedir. Bu e-postaların sürekli paylaşılmasından sonra aniden durması kişinin Disney Plus hesabının kapatılması anlamına gelecektir.

Disney Plus hesap

Disney Plus Akış Hizmetleri Başkanı olan Michael Paul, hesapların kapatılması ve ortak hesap kullanma konuları hakkında, ‘’Disney+ uygulamasında elbette şifreler bir başka kişiyle paylaşılabilir. Bazı hesapların aile hesapları olduğunu ve evleri için kullanacaklarını biliyoruz. Şifre paylaşımı bütün uygulamalarda vardı ve var olmaya devam edecek. Fakat Disney+ hesabınızda mantıklı olmayan bir davranış ortaya çıkarsa biz bununla başa çıkabilmek için akıllı bir mekanizmaya sahibiz.’’ ifadelerine yer vermişti.

Disney Plus’ta hata kodu 93 olarak bilinen şüpheli etkinli hatasının çıkma nedenleri şunlardır:

- Sunucu hataları

- Uygulama hataları

- Çerez ve önbellek hataları

- Bağlantı seviyesi sorunları

- Güncelleme yapılmaması

Bu tür sorunlar şüpheli etkinlik hatasının ortaya çıkmasına sebep olabilmektedir. Bu tür durumlarda yapılması gereken işlemler internet bağlantısını kontrol etmek, çerezleri ve önbellekleri temizlemektir.

Disney Plus’ta VPN kullanan kişilerde de şüpheli bağlantı sorunu ortaya çıkabilmektedir. VPN kullanan kişilerin bu tür sorunlarla karşılaşmaması için ilk olarak aşırı lokasyon değişimi yapmaması gerekir. Bu işlemin sık yapılması halinde Disney Plus sistemi bir süre sonra işlemi yapan kişinin hesabını kapatacaktır. Bunun için herhangi bir Avrupa ülkesinde kalmanız yeterlidir.

Disney Plus’ta yaşanan hesap hatalarının nedenlerinden bazıları şunlardır:

- Şart ihlali

- Konum ihlali

- Aşırı oturum açma denemesi

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal