Diagne Tekrardan Galatasaray'da!

Kiralık olarak gittiği Brugge’de kadro dışı kalan Diagne’nin Galatasaray'a dönme isteği, futbolcunun piyasa değerinin düşmemesi için Galatasaray yönetimi tarafından kabul edildi. Diagne'nin erken gitmesine rağmen Brugge, kiralama fiyatının tamamını Galatasaray’a ödeyecek.

24.12.2019-10:25 - (Son Güncelleme: 24.12.2019-10:06) Diagne Tekrardan Galatasaray'da!

Sarı kırmızılı’ların sene başında Club Brugge’e kiralık olarak gönderdiği Mbaye Diagne ligin ikinci devresinden itibaren Galatasaray'da oynayacak. Belçika ekibi, teknik direktör Philippe Clement'le gerginlik yaşaması sebebiyle kadro dışı kalan Senegalli oyuncuyla yolları ayırma konusunda karar vermişti. Galatasaray ise Brugge’ün bu kararıyla ilgili “Kontrat altındaki tüm şartları karşılayın” sözlerini söylerken Belçika takımı da mukaveledeki kiralama bedelini ödemeyi kabul etti. Bu sayede, Brugge’ün sene sonunu beklemeden ayrılık kararı aldığı Diagne’nin ise sarı kırmızılılar’a dönmesi garanti oldu.

Cimbom Çift Forvet Oluyor

Bu haberler üzerine futbolcunun menajeri Claudio Druetta İstanbul’a geldi. Galatasaray yönetim ekibi, 10 milyon Euro bonservis fiyatını ödeyip ciddi bir yatırıma imza attığı Diagne’nin kadro dışı bırakılmasının fiyatını düşürme olasılığını da dikkate alarak Senegallinin geri gelmesini, takımın şartları ve finansal fair play de dikkate alınarak kabul edildi. Diagne, yılbaşından itibaren Galatasaray oyuncuları ile tekrardan antrenmanlara başlayacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal