EURO 2020'de Milli Formayı Giyemeyecek

Milli Futbolcu Yusuf Yazıcı Monaco Maçında Çapraz Bağları Koptu

24.12.2019-10:24 - (Son Güncelleme: 24.12.2019-10:05) EURO 2020'de Milli Formayı Giyemeyecek

Trabzonspor’dan, Lille’e transfer olan Yusuf Yazıcı, Monaco karşılaşmasında sakatlandı. Milli oyuncunun çapraz bağlarının koptuğu açıklandı. Sezonu kapatan Yusuf Yazıcı’nın EURO 2020’ye yetişmesi çok zor olduğu belirtiliyor.

Sezon başında, Fransız temsilcisi Lille transfer olan Milli futbolcu, gösterdiği performans ile ön plana çıkmıştı. Dikkatlari üzerine çeken Yusuf Yazıc hafta sonu oynanan Monaco maçının 39. dakikasında Jonathone İkone’un yerine oyuna girmişti.

22 yaşındaki futbolcunun, takımı sahadan 5-1 mağlup ayrılırken karşılaşmanın son dakikalarında sakatlık yaşadı. Yapılan son kontrollerin ardından Yusuf Yazıcı’nın çapraz bağlarının koptuğu duyuruldu, bu durum ülkemizde şok etkisi yarattı.

Milli futbolcunun, bu yaz gerçekleştirilecek olan EURO 2020’de A Milli Futbol Takımı’nın en büyük silahlarından biri olması bekleniyordu. Ancak sezonu büyük ölçüde kapattığı belirtilen yıldız oyuncunun büyük ihtimalle, EURO 2020’de olmamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fransız ekibi Lille doktorlarının, Yusuf Yazıcı’nın raporlarını inceledikten sonra ameliyat ve tedavi süreci ile ilgili planlama yapacağı edinilen bilgiler arasında belirtildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal