Diagne: ‘En Büyük Hayalim Mekke'ye Gitmek’

Galatasaray'ın Club Brugge'e kiraladığı ve gollerinden çok problemleriyle gündeme gelen Mbaye Diagne, enteresan açıklamalarıyla tekrardan gündeme geldi.

17.04.2020-09:05 - (Son Güncelleme: 17.04.2020-09:02) Diagne: ‘En Büyük Hayalim Mekke'ye Gitmek’

Galatasaray'ın Club Brugge'e geçici transfer olan futbolcusu Mbaye Diagne, sosyal medya hesabından gençlere açıklama yaptı.

Senegal’de gençlerin arkadaşların onu örnek almaması gerektiği cevabı üzerine bir değerlendirmede bulunan Mbaye Diagne, "En büyük hayalim Mekke'ye gitmek. Eğer gidersem, küpelerimi çıkaracağım. Dövmelerimi ise çıkaramam ama genç insanların bunu yapmamasını rica ediyorum." ifadelerini kullandı.

Senegalli futbolcu ayrıca, "Benim için neyin doğru olduğunu biliyorum. Kötü şeylere oranla, iyi şeyler yapıyorum. Her şeyi bilerek yapıyorum." şeklinde konuştu.

TRABZONSPORLU BADOU’DAN ELEŞTİRİ

Trabzonspor'un deneyimli futbolcusu Badou Ndiaye ise Diagne'ye, "Tanrı seni zengin insanlar arasına seçtiyse, etrafını güzel insanlarla doldurmalısın. Statüne, zenginliğine rağmen sana gerçeği söyleyen insanları etrafına doldur çünkü bu önemli. Biz diğer insanlara örnek olmalıyız." dedi.

ÇOK TEPKİ ÇEKTİ

Senegal medyası, ülkede evlilik dışı cinsel birlikteliğin yasak olduğunu belirterek, Diagne'nin böyle bir soruyu rahatlıkla sormasının çok yanlış olduğunu açıkladı ve Nijerya'nın ünlü simalarından da tepki geldi.

Senegalli şarkıcı KetcHup, Diagne'yi topa tutarken, "Zenginsin diye her şeye iznin yok. Böyle bir soruyu kızına sorabilir misin? Ülkemi tanıyamıyorum. Böyle insanları nasıl referans olarak alıyorlar, anlamıyorum. Devlet hemen cezasını kesmeli." diye dile getirdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal