Devlet Bahçeli’den yazar Abdurrahman Dilipak’a jet yanıt!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yazar Abdurrahman Dilipak’a çok sert sözler sarf etti. 15 Temmuz hakkındaki söylemlerine cevap veren Bahçeli, "Ahı gitmiş vahı kalmış bir yazar müsveddesi, üstümüze gelen olursa tavsiyem boy ölçüsüne uygun kefen biçtirmesidir. Çünkü yatacağı yer sadece mezardır" dedi.

20.02.2024-13:27 - (Son Güncelleme: 20.02.2024-17:59)

15 Temmuz darbe girişiminde Dilipak’ın yorumu: "Herkes artık şunu biliyor ki, gerçek bize anlatılanlardan ibaret değil" şeklinde olmuştu. Bu sözlerine yanıt gecikmedi MHP’nin TBMM Grup Toplantısı'nda gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak'a cevap veren Bahçeli, "İddialarını ispatlamazsa, yazdıklarını tekziplemezse dünyanın en namert insanıdır" şeklinde konuştu.

Bahçeli, Dilipak’ı hedef tahtasına oturttu!

Dilipak’ı hedef tahtasına oturtan Bahçeli şunları kaydetti: "Böyle bir zamanda ahı gitmiş vahı kalmış bir yazar müsveddesi 'Hükümet 4 ay önceden darbe olacağını ayrıntılarıyla biliyordu. Halk ne olduğunu bilmeden meydana çıktı' demiş" şeklinde Dilipak’ın söylemlerini hatırlatan Bahçeli şöyle devam etti: "Bu şahıs iddialarını ispatlamazsa, yazdıklarını tekziplemezse dünyanın en namert insanıdır! Üstümüze gelen olursa tavsiyem boy ölçüsüne uygun kefen biçtirmesidir. Çünkü yatacağı yer sadece mezardır."

Bahçeliden Abdurrahman Dilipak'a yanıt

Peki Abdurrahman Dilipak neler söylemişti?

Daha önce Yeni Akit gazetesinde yazarlık yapan ve çok sayıda kitaba imza atan gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak geçtiğimiz günlerde 15 Temmuz darbe girişimi hakkında şu iddiayı ortaya atmıştı: ‘‘Sanki FETÖ’cüler darbeye kalkışmamışlar gibi, AK Partililer de sanki darbeden habersiz imiş de son anda darbeyi halkın yardımı ile bastırmış gibi davranıyorlar. Oysa hükümet 4 ay önceden darbe olacağını bütün ayrıntılı ile biliyordu. Halk ne olduğunu bilmeden darbeye karşı meydanlara çıktı. Sonuçta olan bu ülkeye oldu… Bu 15 Temmuz çok zor geçecek. Mart zor, Nisan daha da zor, Mayıs ondan da zor, Haziran zaten GlobalReset için bir milat olacak. 15 Temmuz'da görelim Mevlâm neyler...15 Temmuz sonrası bir patlarsa, sonucu 15 Temmuz öncesinden daha kötü olur sanki…’’

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal