Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? Aile Bakanlığı 8000 personel alımı başvuru nasıl yapılır?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın taşra ve merkez teşkilatlarında görevlendirilmek üzere yapacağı 8 bin kişilik personel alımı konusundaki ilan Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? Aile Bakanlığı 8000 personel alımı başvuru nasıl yapılır? İşte ayrıntılar…

20.02.2024-12:47 - (Son Güncelleme: 20.02.2024-12:47)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 8 bin kişilik personel alımı yapacak. Peki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? Aile Bakanlığı 8000 personel alımı başvuru nasıl yapılır?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuruları 21 Şubat-11 Mart tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirilecek. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Aile Bakanlığı 8000 personel alımı başvuru nasıl yapılır?

Aile Bakanlığı 8000 personel alımı için başvurular E-Devlet şifresi ile yapılabilecek. Sözleşmeli personel alımına dair duyurular, ilanlar ve bilgilendirmeler, Bakanlığın resmi internet sayfaları olan "www.aile.gov.tr ve/veya www.aile.gov.tr/pgm" veya Kariyer Kapısı üzerinden kamuoyu ile paylaşılacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal