Deri Tayt Kombinleri

Bu yıl deri tayt kombinleri nasıl yapılmalı? Nasıl modern görünebiliriz? Kombin önerilerini haberimizde bulabilirsiniz.

09.06.2020-14:53 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-14:52) Deri Tayt Kombinleri

Moda sektöründe tekrar edilen ve büyük değişimler yaşamayan deri taytların modası hiç geçmemişti. Ancak yeni sezonda bu taytlara ufak dokunuşlar yapıldığı için yapacağınız kombinlerde doğru parçaları seçmeniz çok önemli.

Deri Tayt Modası Devam Ediyor Mu?

Deri tayt iki sezondur parlak modeller olarak kullanılıyordu. Parlak deri tayt kombinleri geçtiğimiz yılın en trend sokak stiliydi. Deri tayt modası bu yıl da devam ediyor ancak farklı modeller karşımıza çıkıyor. Bu sezonun tayt modası ıslak görünümlü veya parlak taytlar değil. Kadınları olduğundan kalın gösteren bu taytların yerini daha ince görünebileceğiniz mat taytlar alıyor. Yaz sezonunun hit parçaları ise diz üstünde biten mat taytlar.

Islak görünümlü tayt tasarımları sokak modasına uyum sağlayamadığı için yeni sezonda neredeyse hiç kullanılmıyor. Bu taytların yerini metalik tayt modelleri alıyor. Normalden daha kalın görünmenize sebep olacak bu taytlar zayıf kadınların tercihleri arasında olmalı. Sezonun tüm parçalarında renkler kullanılırken tayt trendi siyah renkten ibaret. Kombin yapmayı da kolaylaştıran siyah taytları günlük kombinlerde kullanabilirsiniz.

Deri Tayt Nasıl Giyilmeli?

Deri tayt kombinleri istediğiniz her ortama uyum sağlayan kolay kombinlerdir. Eğer günlük hayatta tayt kombini yapmak istiyorsanız modern görünmek için yüksek bel taytlar almalısınız. Bu taytların üzerinde uzun parçalar kullanmaksa artık modern görünmüyor. Modern bir görünüm kazanmak için mini üstler seçmelisiniz. Crop top parçalar veya büstiyer bu taytlarla yapabileceğiniz en doğru seçimler olacaktır. Belinizi ortaya çıkarmak için bedeni saran parçalar kullanabilirsiniz. Spor bir görünüm elde etmek istiyorsanız salaş t-shirtlerinizi belinizi sıkacak şekilde bağlayabilir ve spor ayakkabılarla kombini tamamlayabilirsiniz.

Şık görünmek istiyorsanız siyah deri tayt ve beyaz volanlı gömlek en doğru seçim olacaktır. Karpuz kollu, dökümlü, fırfırlı beyaz gömlekler bu yılın sevilen parçaları arasında. Altında kullanacağınız taytların bedeni sarması ve mat olması gerekiyor. Kombini tamamlamak için belinizi saran mat, deri kemer kullanabilirsiniz. Böylece bel inceliğini ortaya çıkarabilir ve orantılı görünebilirsiniz. Ayakkabı seçiminizi kısa topuklu modellerden yana kullanabilir ve el çantası seçerek istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz.

Kışın Deri Tayt Kombini Nasıl Yapılır?

Deri taytlar kış kombini yapmak için kolaylık sağlarken ince ve zarif görünmenize de yardımcı oluyor. Bu kış tayt kombini yaparken tayt üzerine uzun kazaklar kullanmamanız gerekiyor. Yüksek bel taytlarla mini kazaklar kullanabilirsiniz. Kısa botlar ve peluş bel çantaları kombini tamamlamak için doğru seçimler olacaktır.

Deri Tayt Zayıf Gösterir Mi?

Deri tayt kombinleri doğru yapıldığından zayıf gösterir. Bacakları ince göstermek için mat deri taytlarla kombin yapabilirsiniz. Kıvrımlı hatlara sahip değilseniz tayt üzerine dökümlü, uzun üstler kullanmalısınız. Kapalı formda yüksek topuklu ayakkabılarla kombini tamamladığınızda olduğunuzdan uzun ve zayıf görünürsünüz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal