Deri Pantolon Modelleri

Bu yıl tercih edeceğiniz pantolonlarla modern görünmek istiyorsanız tercihlerinizi değiştirmeniz gerekiyor. Peki modern görünmek için nasıl seçimler yapmamız gerekiyor? Deri pantolon modası hakkında bilmeniz gerekenleri hazırladık!

09.06.2020-14:51 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-14:50) Deri Pantolon Modelleri

Geçmişten bu yana değişim göstermeye devam eden deri pantolon modelleri bu sezon da bambaşka stillerle karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz yılın bacakları saran modelleriyle vedalaşabilirsiniz.

Deri Pantolonla Nasıl Zayıf Görüneceğinizi Biliyor Musunuz?

Deri pantolon seçimi yaparken sezonun trendlerini takip etmek oldukça önemli. Ancak sadece pantolon modellerini belirlemek hayal ettiğimiz görünüme kavuşmak için yeterli değil. Seçeceğimiz pantolonların vücudumuzla orantılı görünmesi modellerden daha önemlidir. Her kadın ince bacaklara sahip olmadığı için pantolonun içinde daha kalın görünmesini istemiyor. İnce uzun bacakların zarif görünümünü elde etmek içinse sadece doğru seçimler yapmanız gerekiyor.

Deri pantolonlarla bacaklarınızı olduğundan daha ince gösterebilirsiniz. Seçeceğiniz paça boyu ve ayakkabı da boyunuzu uzatacağı için olduğundan daha ince ve uzun görünebilirsiniz. Bu görünümü elde etmek için öncelikle parlak deri pantolonlar seçmemeniz gerekiyor. Bu modeller bacaklarınızı olduğundan kalın gösterir. İnce görünmek istiyorsanız seçimiz mat deriden yana olmalı. Doğru boy ise tam bilekte biten paça boyu olacaktır. Ayak bileceğinizi ön plana çıkararak topuklu ayakkabı giymeniz gerekiyor. Üst giyim parçalarını da siyah ve hafif dökümlü modellerden seçerek oldukça zarif bir görünüm elde edebilirsiniz.

Deri Pantolon Şıklığı Nasıl Yakalanır?

Deri pantolon seçimi zordur, bu pantolonlarla ya şık olursunuz ya rüküş. İkisi arasındaki çizgi ise tek bir yanlış parçaya göre tamamen değişiyor. Deri pantolon kombini yaparken öncelikle dönemin popüler pantolonlarını seçmeniz gerekiyor. Bu sezonun trend parçaları arasında prensli deri pantolonlar olduğu için seçiminizi bu modellerden yana yapabilirsiniz. Bacakları tam sarmayan bu pantolonlar ince ve zarif görünmenizi sağlayacaktır.

Bu sezon deri pantolon şıklığı yakalamak için üst giyimde aykırı parçalar tercih edebilirsiniz. Blazer ceket, beli saran büyük tokalı kemer ve topuklu ayakkabı. Modern bir kombin yapmak için bu sezon deri pantolonlarla deri üstler de kullanabilirsiniz. Takım modası devam ederken deri pantolon ve deri gömlek takımları da karşımıza çıkıyor. Deri pantolon modelleri seçiminize göre yapacağınız farklı seçimlerin ikisi de modern görünmenizi sağlayacaktır.

Yeni Sezonun Trend Modelleri Neler?

Bu yılın deri pantolonlarında geçtiğimiz yıllara göre oldukça farklı detaylar karşımıza çıkıyor. Paçalarında ve yanlarında yırtmaç kullanılan pantolonlar oldukça gösterişli tasarımlara sahip. Pensli deri pantolon modelleri ise geçtiğimiz sezondan bu yana popülerliğini koruyor. Deri pantolon trendlerinde değişen diğer detaysa parlak renkler yerine mat renklerin kullanılması.

Deri Pantolonla Hangi Ayakkabılar Giyilir?

Deri pantolon modelleri kombin yapmak için zor seçimlerdir. Bu pantolonlarla kullanacağınız ayakkabıların modern görünümlü olması ve pantolonların şıklığını bozmaması gerekiyor. Ayakkabı seçiminizi kısa topuklu deri botlardan yana yapabilirsiniz. Bileği tam kavrayan bu botların topuk boyları uzun, rengi mat siyah olmalı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal