Cüneyt Çakır başka ligde mi hakemlik yapacak, yeni ligi neresi olacak?

Ülkemizde en popüler hakemlerinden biri olan Cüneyt Çakır'ın Süper Lig'den çıkarak başka bir ligde hakemlik yapacağı iddiası gündemde bomba etkisi yarattı. Peki Cüneyt Çakır başka bir ligde mi hakemlik yapacak, hangi lige geçecek? detaylar haberimizde yer almaktadır.

09.03.2022-00:04 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-00:05) Cüneyt Çakır başka ligde mi hakemlik yapacak, yeni ligi neresi olacak?

Ülkemiz futbolunda en ünlü hakemlerden birisi olan Cüneyt Çakır'ın Süper Lig'den ayrılarak başka bir ligde hakemlik yapacağı iddiası gündemde bomba etkisi yarattı. TV 100 kanalında yorumculuk yapan eski FIFA kokartlı hakem Deniz Ateş Bitnel'in iddialarına göre Cüneyt Çakır yeni sezonda Suudi Arabistan'da hakemlik yapacaktır.

Cüneyt Çakır başka bir ligde mi hakemlik yapacak

Cüneyt Çakır başka bir ligde mi hakemlik yapacak?

Eski FIFA kokartlı hakem Deniz Ateş Bitnel'in iddialarına göre Cüneyt Çakır'ın önümüzde ki sezon Türkiye'de hakemlik yapmasına belki müsaade edilmeyeceğini ama Cüneyt Çakır'ın başka bir hamlesi olduğunu dile getirdi. Cüneyt Çakır'ın yeni sezonda Suudi Arabistan'da hakemlik yapacağını belirten Deniz Ateş Bitnel, Cüneyt Çakır2ın Suudi Arabistan Futbol Federasyonu iler görüşmeler yaptığını hatta anlaşma sağladığını iddia etti. 

Cüneyt Çakır'ın Suudi Arabistan'da hakemlik yapması durumunda astromomik bir maaş alacağı da iddia ediliyor. Çakır'ın Suudi Arabistan Futbol Federasyonu tarafından 1 sezonda 500 bin dolar kazanacağı da iddialar arasında yer almaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal