FIFA'dan Cüneyt Çakır'a Davet Geldi!

Katar'da 17-21 Ocak 2022 tarihleri arasında organize edilecek olan 2022 FIFA Dünya Kupası Adam Hakem Semineri'nde, FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın da yer alacağı öğrenildi.

17.01.2022-13:57 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-13:57) FIFA'dan Cüneyt Çakır'a Davet Geldi!

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ile ilgili dikkat çeken gelişmeler gelmeye devam ediyor. Son gelen gelişmede FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın, 17-21 Ocak 2022 tarihleri arasında Katar 2022 FIFA Dünya Kupası Aday Hakem Semineri'ne katılacağı öğrenildi.


DAVET DİKKAT ÇEKTİ

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Abu Dabi şehrinde yapılacak olan seminere, FIFA tarafından Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası Finallerinde görev almaya aday olan hakemler davet edildi. Seminerde, Cüneyt Çakır ile birlikte 20 Hakem ve 16 video yardımcı hakem görev alacak.
Seminerde katılımcı hakemlere saha içi uygulamarı, görüntü analizleri, kural sınavı, fiziksel yeterlilik testleri ve Video Yardımcı Hakem eğitimi sunulacak.
FIFA kokartlı Cüneyt Çakır'ın aldığı bu davet ise büyük yankı uyandırdı. Cüneyt Çakır aldığı bu davet nedeniyle Türk futbolunda gündem olan konulardan birisi haline geldi. Cüneyt Çakır, zaman zaman yurt dışında UEFA Şampiyonlar Ligi ve Milli maçlarda aldığı önemli görevlerle dikkatleri üzerine çeken bir isim olarak göze çarpıyor. Hakem son olarak Kuveyt'te yönettiği kupa maçıyla adını duyurmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal