Fenerbahçe'nin Aaron Boupendza Transferi İçin Formülü Belli Oldu!

Fenerbahçe'nin forvet transferinde gündeminde olan 25 yaşındaki Gabonlu yıldız Aaron Boupendza için izleyeceği yol belli oldu.

17.01.2022-12:40 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-12:40) Fenerbahçe'nin Aaron Boupendza Transferi İçin Formülü Belli Oldu!

Süper Lig'in eski yıldızı olan ve attığı gollerle Süper Lig'i gol kralı olarak tamamlayan Aaron Boupendza ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig'in eski forvet yıldızı şimdilerde Katar'ın Al Arabi takımının formasını giyiyor. Futbolcunun ise yeni transfer olduğu Katar ekibi Al Arabi'de pek memnun olmadığı ve Türkiye'ye geri dönmeye oldukça sıcak baktığı gelen bilgiler arasında bulunuyor. Bu anlamda yıldız futbolcu ile Süper Lig devi Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği biliniyordu. Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği futbolcuyla ilgili önemli gelişmeler gelmeye devam ediyor. Sarı lacivertlilerin transfer etmek istediği futbolcuda izleyeceği yöntem ise gün yüzüne çıktı.

KİRALAMA GÜNDEMDE

Fenerbahçe'nin gündeminde olan Gabonlu yıldız Aaron Boupendza için sarı lacivertlilerin futbolcuyu Katar'ın Al Arabi takımından kiralamak istediği belirtliyor. Bonservisi Katar'ın Al Arabi takımında olan Boupendza'nın, Türkiye'ye dönemeye oldukça sıcak baktığı ve önümüzdeki günlerde Fenerbahçe'nin futbolcu için resmi girişimlere başlayacağı söz konusu.


KARİYERİ DİKKAT ÇEKİYOR

Gabonlu yıldız futbolcu Aaron Boupendza, kariyerine Gabon'un Mounana takımında başladı. Ardından ise Fransa'nın Bordeaux takımının alt yapısına gitti. Sonrasında Bordeaux'un A takımına yükselen futbolcu Fransa'nın Pau ve Ajaccio takımına kiralık olarak gitti. Futbolcu 2020 yaz transfer döneminde Bordaux takımından Süper Lig'e Hatayspor'a transfer oldu. 2021'in yaz transfer döneminde Hatayspor'a gelen futbolcu, geçen sezon Hatayspor'da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Futbolcu Süper Lig'i gol kralı olarak tamamlamasının ardından Katar'ın, Al-Arabi SC takımına transfer oldu. Ayrıca şuan güncel olarak Gabon Milli Takımı'nın formasını terletiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal